Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Philips LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
geleati
tag
Sziasztok! Mennyire ajánlatos vagy nem ajánlatos Sonax kátrányeltávolítóval végigmenni a kocsin Fusso felvitele előtt? Van értelme?
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
geleati
tag
-
geleati
tag
Sziasztok, az iwash-ról nem találtam véleményt itt, valaki járt már ott esetleg? iwash
-
geleati
tag
válasz z123456789 #28587 üzenetére
Akkor ezek szerint Te világos autóra kened?
Én is felvittem múltkor aztán jöttek is az esők, a vízcseppek meg úgy gurultak le róla, hogy öröm volt nézni
-
geleati
tag
válasz szabonagyur #28451 üzenetére
Én az autó néró kozmetikánál csináltattam, 10ezer volt a kettő, meg vagyok vele elégedve.
-
geleati
tag
válasz z123456789 #28369 üzenetére
Én innen rendeltem, meg is jött már: Fusso
-
geleati
tag
Sziasztok! Befújtam a felniket wolf ph semleges felnitisztítóval, hagytam pár percet, majd miután lemostam, a féktárcsán hagyott ilyen lefolyásnyomokat, és úgy néz ki, mintha rozsdás lenne. Ez normális? Mitől lehet és mit csináljak, hogy ne legyen?
-
geleati
tag
válasz ACAB95 #28200 üzenetére
Én az Autoglym Super Resin Polish-sal átmentem egyszer a kocsin, nem jegyeztem meg rajta karcolásokat, hogy eltüntette-e, de a feleségem észrevette, hogy mintha kicsit másabb lenne, amit én úgy értelmezek, hogy jobb lett és használt valamit
-
geleati
tag
Ebben esetleg tudtok tanácsot adni?
-
geleati
tag
Sziasztok!
Van pár kavicsfelverődésem, illetve a csomagtartó két oldalánál lekopott a festék:
csomagtartó bal
csomagtartó jobb
kavicsAz lenne a kérdésem, hogy ezzel vagy valami hasonlóval van-e esély a javításukra/eltávolításukra? Voltam karosszériásnál, az minden ilyen területre 15-20k-t számolt, hiába egy elem. Ez jó ár lenne amúgy? Van esetleg valami más megoldás?
Előre is köszi a segítséget!
-
geleati
tag
válasz kisgyerek85 #26608 üzenetére
A külső fekete műanyagokat én turtle wax black külső műanyagápolóval kentem le hétvégén, egyelőre jól néz ki, de hosszútávú tapasztalataim még nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest