Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az MJJC-n kívül van másik ajánlott short gun és habosító páros? Magyarországon nem találok forrást MJJC-hez, mindenhol kifogyott. Megrendeltem az MJJC.com-on lassan két hete, de még nem adták fel a csomagot. Levelekre csak annyit írtak, hogy majd feladják később.
-
válasz
tomisanzero #50428 üzenetére
Autómosásra jó lehet, oda szerintem nem kell akkora erő és vízhozam. Biztosan vannak itt nálam profibbak, akik jobban meg tudják ezt válaszolni.
-
Magasnyomású mosó vásárlása elött állok, a régi elromlott. Nem csak autómosásra használnám, így nagyobb teljestítményű gépet szeretnék.
Kaptam kölcsön egy Parkside-os gépet, de az nem volt az igazi, szerintem messze nem tudja ami rá van írva. Utána kölcsönöztem egy Nilfisk e145.9-es gépet. Na ez már nagyon tetszik. Most mostam át az esővízelvezető csöveket a kertben, a Parkside csődöt mondott, de a Nilfisk simán vette az akadályt.
150e környékén milyen gépeket érdemes még kipróbálni? Van jobb gép ebben a kategóriában, ársávban, mint a Nilfisk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- EVGA 750 BQ 750W
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest