- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
Jaja, nagyon jó rágógumi illata van.
Nem tudom, önmagában a habzás segít e valamit egyáltalán. Nekem ez a flakon már évek óta megvan. Ritkán használtam, mert amikor megvettem, nem kertes házban laktunk, így nemigen lehetett megoldani az otthoni hand made autómosást. Emiatt lándzsás gyorsmosóban csapattam le mindig, aztán egyszer le is ordították a fejemet, amikor ott mostam át vödörrel meg szivaccsal az autót. Szóval azóta csak rakosgattam, de kiborítani nem szerettem volna.
A lándzsás mosós helyeken sokakat látok szárazolni mosás után. Én már akkor sem tartottam ezt jó ötletnek, mivel soha nem lesz tökéletes az autó egy ilyen mosás után.
Ha viszont nem törlöm szárazra, akkor meg gyönyörűen összegyűjti hazafele menet a port az útról, szóval ez is egy tökéletlen művelet.Most nézegetem a samponokat és nemigen tudom melyiket válasszam. Nekem nagyon szimpatikus a Gyeon Bathe+
A szárazoló kendőjük parádés. Lehet bepróbálom a samponjukat is majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest