Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FeRRaR1

őstag

válasz HUTCHDB #49809 üzenetére

Alex és d4d szépen össze foglalta de kicsit kiegészíteném.

Nem kell stopper óra, megveheted a K3-at, csak legyen rajta normális garancia. 1 év jótállás és 2 év szavatosság nem tudom pontosan mit is takar manapság. Itt nálunk K3-ra 2 év teljes gar van, ha direktbe a Karcher oldalán veszed akkor 3.

Nekem a K7 mellé benne volt az is hogy az 5 év alatt 4x vittek és hozták ingyen gar miatt. (Márciusban járt le az 5 év, és jött vissza az utolsó megszerelésből úgy hogy el is adtam)

Karcher viszonylag jó nyomásban és "olcsó" cserébe kicsit hangos és biztos hogy el fog romlani.

Nilfisk, az újaknak az értékelése lehangoló a régiekhez képest.

Ami nekem van most Comet K250 11/160 meg vagy 40 kiló és drága, darabokba érkezett és néha nem indul elsőre.

Akartam mellé valamit a K7 helyett de sok utánajárás után ott tartok hogy nem tudom mit. Kisebbet akartam, kb K5 - K7 méret / súly. Viszont mikor elmentem egy magasnyomású nagyker / szervizbe és mondtam hogy havi 1 vagy 2 alkalommal 4 autó mosása és mondjuk negyedévente a beálló akkor a Kranzle K1152 TST-t ajánlotta. Ami megint csak már karcolja az 1000 fontot 1 év garral... Jó lenyelem, kölcsön kértem egyet, nem tetszett, de régebbi modell, alacsonyabb nyomás. Elmentem egy újat kipróbálni, szerintem kicsit gyengébb volt mint a K7. Mikor ezt kimondtam az eladó megölt a nézésével hogy hogy merem ipari hulladék Karcherhez hasonlítani...

Ezért erősen gondolkozok hogy veszek a Karcher oldaláról egy 3 év garos K5 valamit, amihez most adnak ajándékba +1 év háztól házig garit, és akkor 4 évig van könnyebb gép kisebb munkára + ház köré. Utána eladom aztán ismétlés. Jobb ötletem nincs, vagyont költeni nem akarok, pláne hogy a drágábbakra csak 1 év gar van.

Védd a fagytól, vigyázz rá, nyugodtan mosd le a kocsit meg a ház körül amit akarsz és ennyi. Elromlik garanciáztatod, ha gar után akkor eladod alkatrésznek ha tudod, mert nem igazán szerelhetőek. Jó áron van szerintem megveheted ha nem akarsz többet költeni.

Extra poén: Karcher saját oldala szerint a drágábbik K5 Premium maximum motorokra vagy kis autókra való :DDD Akkor mire való a K2, K3, K4, alacsonyabb K5 variánsok? Leöblíthetem vele a villámat meg a tányért vacsora után?

Új hozzászólás Aktív témák