Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vedini
őstag
Sziasztok,
Végül rászántam magam bőr tisztításra és ápolásra, körülbelül 2 órát vett igénybe.
Mivel már megvettem a Bad Boys-t így felhasználtam, sok változás nem lett, amiket épp láttam 3 cm-ről elszineződést azt lehozta, visszatörlésnél tiszta maradt a mikroszálas. Kormány picit elszinezte azt visszatörléskor, illetve sensatec műszerfalat is letisztítottam leápoltam. Kövre Koch Chemiet próbálok vagy utánanézek gyári tisztító ápoló kombónak.
A tisztítószerhabot piszok gyorsan beszívta elől a lukacsos bőr, 80% elment az első két ülésre, hátul alig fogyott.
Legalább nem fog annyira repedezni, meg megvédi azúvétól
Következő project, detailing kívűl + fekete csillogó gumi, most még elég fakó:
Új hozzászólás Aktív témák
- Home Assistant 5W fogyasztású Mini PC okosotthon központ (Raspberry pi, ipari PC, NAS)ingyen Foxpost
- Eladó Specialized HRXC kerékpár
- Dahua IP digitális kamera rögzítő, Nvr újszerű
- Ctek Yuasa Ycx 5.0 akkutöltő, akkumulátor töltő és karbantartó eladó
- Áron alul Teljesen Új Artisan eszpresszó kávéfőző gép 5 év garival!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest