Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egér probléma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Én alapból úgy applikáltam hogy a szivacsot egy nagyon picit benedvesítettem. És ugye mindig mikor belenyomtam a szivacsot a fusso-ba egy nagyon pici nedvesség érte. Ősz óta nemrég néztem meg, és kiszáradásnak semmi nyoma sincs, most lesz 1 éves nekem. Szóval ez egy jó megoldás lehet a kiszáradás elkerülésére.
Egy kis nedvességtől amúgy semmi baja nem lesz, gyártóval is beszéltem és ő kifejezetten ajánlotta hogy nyugodtan nedvesítsem be az applikátort. Ezzel felvinni is könnyebb, illetve maga az anyag sem szárad ki hónapok múlva sem.
Applikálni meg azért alap dolog hogy gumikesztyűbe kell/illik!(#39052) japci
Igen sajnos sok ilyet lehet olvasni neten hogy az autó megsérül a fóliázás után. Ez is az egyik dolog ami miatt még nem vittem, mert nem tudom eldönteni hogy hol lenne a legjobb helye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest