Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bta1
őstag
válasz kukulec #3969 üzenetére
Régen csináltam ilyesmit, de minden elmélet és okoskodás ellenére az akkoriban még Clone CD néven futó birka egyszerű kis klónozóval sikerült hangminőségben legközelebb jutni a nyomólemez útján sokszorosított gyári korongokhoz (természetesen inkább a CD-R és az író hardver minősége a meghatározó).
A CD-rip bithibáiról szóló mendemondákat egyszer s mindenkorra leteszteltem 10 véletlenül kiválasztott átlagos állapotú, tiszta, nem összekaristolt gyári lemezen. 8x olvasásig egy árva bit eltérés sem volt!
Ha ki is szeretnéd írni, szerintem valami régi, márkás, jó állapotban fennmaradt 4x(esre lassítható) íróval tedd.
-
törölt tag
válasz kukulec #3969 üzenetére
Szia, üdv itt.
Régen használtam EAC-ot, de talán most is úgy van.
Közvetve összefüggnek a lassúsággal olyan beállítások, mint például az Error recovering quality, a secure vagy paranoid mode (a burst mode gyorsabb), a test and copy (a sima copy feleannyi idő)... Ezeket már persze feltehetőleg végigvetted, nyilván nem itt van a gond.
Az EAC minden optikai olvasó típust egyedileg kezel, a kiolvasási sebesség terén is. A kiolvasási sebességgel közvetlenül foglalkozni a konkrét optikai olvasód konkrét beállításai közt lehet - ha lehet - az offset/speed menüpont alatt. Talán ezt még nem próbáltad.Na de! Én nem gyorsítani, hanem lassítani akarnám a folyamatot, és mindig azt is teszem. Gondolnám, hogy azért használ valaki például EAC-ot (és azért WAW-ba ripel), mert minőséget akar. Ha minőséget akar az ember, ne akarja gyorsítani a folyamatot, hanem akarja lassítani. Én mindig a lehető legalacsonyabb sebességen ripelek. És látám, hogy ez jó - igaz, én csak egy pöcs vagyok (előfizetők részére van már hide gomb!).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest