-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Dorian #13499 üzenetére
Nem futottam én sehova. Kitiltással lettem megfenyegetve, ha nem hagyom abba a 'vitatkozást". Én ezt egyrészt ultimátumnak véltem, másrészt nem személyeskedtem addig, amíg el nem hangzott, hogy műszakilag analfabéta vagyok (kicsi igen, de nem teljesen) és nem tudok alátámasztani olyasmiket, amire a szaksajtó (tudomány??) sem képes 2022-ben, mert nincsenek rá megfelelő szavai/m. Én meg majd jól alátámasztom azt, ami sehol nincs leírva, nem??? Hülyeségeket ne beszéljünk már...
A hifi nem 2x2. Ezt csak az informatikusok gondolják így.... Második, harmadik felharmonikusról hallottál már? Na, akkor arra varrj még gombot, hogy hogyan kapcsolódhat ez tudományosan a hifihez és mondjuk az eq-hoz, vagy bármihez, ami nem is mérhető igazán.
Az örömnek van mértékegysége? Mérhető? Hifiben is van olyan, amit nem nagyon lehet megmagyarázni és nem is akarnám, ha nem lennének állandóan kerékkötők."csak a zene van"
-
törölt tag
Nos, akkor én nem futok el. Lehet tesztelni!
Adok 100 ezret erre a célra, és kidobom a teljes rendszerem a kukába, ha vesztek. Tessék tessék!
Vegyük sorba: szerinted nem számít, hogy 168 kbit vagy flac. Nem számítanak kábelek. Nem számít, hogy van e.biztosíték, vagy sincs. Semmit nem számít, hogy vannak e banándugók, rca dugók , tápkábel direktbe kötve a trafóra, kikerülve a biztosíték foglalatát, kapcsoló léte nemléte sem számít, esetleg idevegyük a hangváltón lévő szar alkatrészeket, hangdobozban a csatlakozásokat, hangváltópanelt, de természertesen tápösvényben sem hisz mindenki..
A teszt rendszert tesztel, ugyanis ezen hatások összeadódnak! Ez logikus nemde? Ha nincs hatásuk, akkor minek tesztelnénk külön-külön? Együtt sem lesz hatásuk!
Építsen valaki két egyforma rendszert, azaz egyforma erősítő, hangdoboz, dac, forrás! Mindez új áron nézve együtt 1 millióért. Ez olyan beleférős alap szint, nemde? Usb dac legyen, rca-s kimenettel, lehet integrált sztereo erősítő, forrásnak egy projet 100-ért, hangdoboz lehet 3 utas akár, de egyszerű Canton a vintage korból, erősítő Cambridge, dac pl topping.... Azért így, mert az usb kábel se számít ugyebár! Az egyik rendszert én készítem elő, megcsinálom a nemszámít változtatásokat, kell rá egy-két hét, ugyebár, aztán ezt be kell járatni, a masik rendszer full gyári legyen, alap kábelek, pl Hama rca, nyomtató kábel usb-hez, gyári tápkábel, hf kábel is jó az MM-ből....s természetesen, ha nem számít, akkor a bejáratás se fontos, az se kell. S mehet a tesztelés, egyiken flac ( nem mp3-ból gyártott), a másikon mehet mp3, a flacból tömörített. Ja, a fázishelyesség...baszki, a felét kihagyom a sok felesleges sz.rnak
Előtte egyeztetünk, hogy a másik szerint mi számít és mi nem, nehogy félre értés legyen!
A változtatasokat meg egyenként vaktesztelni akaróknak meg annyit, hogy a dedóban lehet ilyen baromságokat emlegetni, ha felnőttest akartok jatszani, hát hajrá! Okosnak lenni akartok, meg hifistákat égetni, pöcsméregetés, meg f.szverés? Hajrá!
Áll a radikális vérhifista ajánlata bárki számára, lehet rendszert vaktesztelni rajtam! 100 ezer + vesztés után blútuszos dsp-s teszkós 5.1 -re cserélem a rendszerem.
Ez nem csak Doriannak szól, hanem bárkinek, aki a dedóban él és egy-egy változtatást akar meghallgatni komplex rendszerépítés végeredményei helyett!
Köszi a figyelmet, további szépeket mindenkinek! -
btraven
őstag
Mert Gyuri öreg róka és nem ugrik be az ilyen emeletes butaságnak.
Abx meg vakteszt az nem tudományos dolog hanem a szkeptikusok csodafegyvere.
Nagyon egyszerű módszer:
- kell X próbát csinálni
- ha sikerül akkor nem hiszik el, tehát kell még X próbát csinálnina most ezt addig ismétlik amíg:
1. megunják és hagyják a francba az egészet
2. mivel ember csinálja, előbb-utóbb belehibázik és a teszt elbukik - szkeptikusnak lesz igaza
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest