Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dgyuri0123

nagyúr

válasz Dorian #13499 üzenetére

Nem futottam én sehova. Kitiltással lettem megfenyegetve, ha nem hagyom abba a 'vitatkozást". Én ezt egyrészt ultimátumnak véltem, másrészt nem személyeskedtem addig, amíg el nem hangzott, hogy műszakilag analfabéta vagyok (kicsi igen, de nem teljesen) és nem tudok alátámasztani olyasmiket, amire a szaksajtó (tudomány??) sem képes 2022-ben, mert nincsenek rá megfelelő szavai/m. Én meg majd jól alátámasztom azt, ami sehol nincs leírva, nem??? Hülyeségeket ne beszéljünk már... :D
    A hifi nem 2x2. Ezt csak az informatikusok gondolják így.... :DDD Második, harmadik felharmonikusról hallottál már? Na, akkor arra varrj még gombot, hogy hogyan kapcsolódhat ez tudományosan a hifihez és mondjuk az eq-hoz, vagy bármihez, ami nem is mérhető igazán.
    Az örömnek van mértékegysége? Mérhető? Hifiben is van olyan, amit nem nagyon lehet megmagyarázni és nem is akarnám, ha nem lennének állandóan kerékkötők.

"csak a zene van"

törölt tag

Nos, akkor én nem futok el. Lehet tesztelni!
    Adok 100 ezret erre a célra, és kidobom a teljes rendszerem a kukába, ha vesztek. Tessék tessék!
    Vegyük sorba: szerinted nem számít, hogy 168 kbit vagy flac. Nem számítanak kábelek. Nem számít, hogy van e.biztosíték, vagy sincs. Semmit nem számít, hogy vannak e banándugók, rca dugók , tápkábel direktbe kötve a trafóra, kikerülve a biztosíték foglalatát, kapcsoló léte nemléte sem számít, esetleg idevegyük a hangváltón lévő szar alkatrészeket, hangdobozban a csatlakozásokat, hangváltópanelt, de természertesen tápösvényben sem hisz mindenki..
    A teszt rendszert tesztel, ugyanis ezen hatások összeadódnak! Ez logikus nemde? Ha nincs hatásuk, akkor minek tesztelnénk külön-külön? Együtt sem lesz hatásuk!
    Építsen valaki két egyforma rendszert, azaz egyforma erősítő, hangdoboz, dac, forrás! Mindez új áron nézve együtt 1 millióért. Ez olyan beleférős alap szint, nemde? Usb dac legyen, rca-s kimenettel, lehet integrált sztereo erősítő, forrásnak egy projet 100-ért, hangdoboz lehet 3 utas akár, de egyszerű Canton a vintage korból, erősítő Cambridge, dac pl topping.... Azért így, mert az usb kábel se számít ugyebár! Az egyik rendszert én készítem elő, megcsinálom a nemszámít változtatásokat, kell rá egy-két hét, ugyebár, aztán ezt be kell járatni, a masik rendszer full gyári legyen, alap kábelek, pl Hama rca, nyomtató kábel usb-hez, gyári tápkábel, hf kábel is jó az MM-ből....s természetesen, ha nem számít, akkor a bejáratás se fontos, az se kell. S mehet a tesztelés, egyiken flac ( nem mp3-ból gyártott), a másikon mehet mp3, a flacból tömörített. Ja, a fázishelyesség...baszki, a felét kihagyom a sok felesleges sz.rnak :DDD
    Előtte egyeztetünk, hogy a másik szerint mi számít és mi nem, nehogy félre értés legyen!
    A változtatasokat meg egyenként vaktesztelni akaróknak meg annyit, hogy a dedóban lehet ilyen baromságokat emlegetni, ha felnőttest akartok jatszani, hát hajrá! Okosnak lenni akartok, meg hifistákat égetni, pöcsméregetés, meg f.szverés? Hajrá!
    Áll a radikális vérhifista ajánlata bárki számára, lehet rendszert vaktesztelni rajtam! 100 ezer + vesztés után blútuszos dsp-s teszkós 5.1 -re cserélem a rendszerem.
    Ez nem csak Doriannak szól, hanem bárkinek, aki a dedóban él és egy-egy változtatást akar meghallgatni komplex rendszerépítés végeredményei helyett!
    Köszi a figyelmet, további szépeket mindenkinek! :R

• btraven

őstag

Mert Gyuri öreg róka és nem ugrik be az ilyen emeletes butaságnak.
    Abx meg vakteszt az nem tudományos dolog hanem a szkeptikusok csodafegyvere.
    Nagyon egyszerű módszer:
    - kell X próbát csinálni
    - ha sikerül akkor nem hiszik el, tehát kell még X próbát csinálni

na most ezt addig ismétlik amíg:
    1. megunják és hagyják a francba az egészet
    2. mivel ember csinálja, előbb-utóbb belehibázik és a teszt elbukik - szkeptikusnak lesz igaza

Új hozzászólás Aktív témák