Új hozzászólás Aktív témák

• fehér_ember

addikt

válasz dgyuri0123 #7832 üzenetére

Azt nem annyira értem, hogy ezt ők miért élik meg ilyen óriási szégyenként hogy nem hallják a kábelek közti különbségeket? És miért kell erre állandóan a másikat placebóztatni.
    Én pl. nem szégyellem hogy nem tudok 10/10-es vaktesztet produkálni egy flac és az abból készült mp3 közt. Mégse kezdtem azt írogatni annak aki állítólag egy Tescos fülessel belinkelt egy 10/10-eset, hogy te biztos csaltál; valami progival monitorozhattad a hangkimenetet és annak segítségével sikerült elérned ... stb.
    Simán lehet az is, hogy valaki erre, más meg arra "érzékenyebb". Vagy mint már mondtam, az aktív hangdobozosoknál talán nem véletlenül fordul elő ez nagyobb számban. Szóval akár valami technikai oka is lehet. De persze nem tudom, csak találgatok.

Mindenesetre úgy látszik el kell fogadnunk hogy vannak akiket ez annyira bánt; nem tudják rajta magukat túltenni lekileg. Így nem elégszenek meg azzal, hogy azt mondják ők nem hallják; hanem muszáj belekötniük azokba is, akik azt mondják hallják.
    Ha van valami hifista pszichológus köztünk, akkor talán adhatna tanácsokat privátban nekik. :P ;]
    De persze ehhez az is hozzátartozik hogy mi se mondjunk már olyanokat rájuk, hogy süketek, meg hogy szar a rendszerük ... stb.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák