Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Mathiask #15182 üzenetére

De ez ritkán történik, egyik fórumon írtak olyat, hogy napokig megy hiba (csomagveszteség) nélkül.
    ja, kabelen nem szabadna nagyon dobalnia a csomagokat.

en egyedul az Isochronousra talaltam specifikaciot (MS), ez eleg egyertelmuen fogalmaz. a 3 modrol ezen belul nem talaltam leirast. azt tudom, hogy van par DAC, aminel van ez a harom mod, de ezen belul a Synchronous gyakorlatilag ahogy nekem lejott egy bulk stream amit atneveztek. ha talaltal valamit annak orulnek, digitalis jeltovabbitas kapcsan hifinel neha eleg nagy kaosz van. viszont pl ket honapja a specifikaciot nezegetve sikerult debugolnom, hogy miert dobalja le nagyon ritkan a projektor a HDMI handshaket. pro tip: ha a hangfal alatt huzod at a HDMI kabelt mert ugy adja ki, akkor ajanlott optikai/ethernetet venni mert az optikat nem zavarja a magnes.

probaltam USB asynchron modra is keresni, de a google talalatok kb kizarolag hifi / audiofil forumokra mutatnak, ahol reszben korbehivatkozzak egymast, reszben pedig vak vezet vilagtalant.

Új hozzászólás Aktív témák