Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mathiask #15182 üzenetére
De ez ritkán történik, egyik fórumon írtak olyat, hogy napokig megy hiba (csomagveszteség) nélkül.
ja, kabelen nem szabadna nagyon dobalnia a csomagokat.en egyedul az Isochronousra talaltam specifikaciot (MS), ez eleg egyertelmuen fogalmaz. a 3 modrol ezen belul nem talaltam leirast. azt tudom, hogy van par DAC, aminel van ez a harom mod, de ezen belul a Synchronous gyakorlatilag ahogy nekem lejott egy bulk stream amit atneveztek. ha talaltal valamit annak orulnek, digitalis jeltovabbitas kapcsan hifinel neha eleg nagy kaosz van. viszont pl ket honapja a specifikaciot nezegetve sikerult debugolnom, hogy miert dobalja le nagyon ritkan a projektor a HDMI handshaket. pro tip: ha a hangfal alatt huzod at a HDMI kabelt mert ugy adja ki, akkor ajanlott optikai/ethernetet venni mert az optikat nem zavarja a magnes.
probaltam USB asynchron modra is keresni, de a google talalatok kb kizarolag hifi / audiofil forumokra mutatnak, ahol reszben korbehivatkozzak egymast, reszben pedig vak vezet vilagtalant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- Alkoholista nevelde
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest