- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Egérpad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem kis utánajárás, vélemény kérés, megbeszélés hifis kollégákkal, használt piac kutatás, újak közti nézelődés, és számtalan doboz meghallgatása után, végül lecseréltem az időközben igen megszeretett Klipsch RP-8000F hangdobozaimat(amit egyúttal hirdetek is az erre szakosodott oldalakon), egy Audio Physic Classic 20 dobozra, ez az üveg verziós fekete színű, nem rég vásárolt az utolsó készletből, még be sincs járatva, de mivel ma dolgozom reggel 6-ig, így csak holnap tudom beüzemelni
Mit mondhatnék..., nem kicsit vagyok kíváncsi, hogy miként fog brillírozni a rendszeremben, mert ugyan saját erősítővel lett kipróbálva, de minden más idegen volt.
Lassacskán felérek az erősítőm szintjére hangdobozilag
A következő lépés forrás, és akusztika kezelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Metal topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest