Hirdetés
Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Hali, én feltettem a patc-et, újra is indítottam a gépet vagy 2szer, és ennek ellenére Call of Duty-ban (egyelőre csak ebbe néztem) ha eax be van kapcsolva nincs 2d hang, ill. winamp megy, de ami nem eax, pl. a Call of Duty menüje, annak nincs hangja, ventrillon se hallok semmit, csak engem hallanak. Ha átváltom miles fast 2d positional audio-ra akkor persze minden ok.
Most tegyem fel mégegyszer a patch-t vagy mi a szösz? -
gerlaip
addikt
Köszi!
Nekem is már a tököm tele volt az EAX-szal. (Audigy 2-m van nekem is)
Kicsit idegesítő, hogy szinte minden átlag júzer, aki nem alaplapi karszet használ Creative-ot vesz, mégsem tudják rendesen megírni a játékok hangját, meg a karesz driverét úgy, hogy kifogástalanul működjön.
Ez ki****ott emberi lustaság. -
Raymond
titán
UP-olom egyszer, mert gondolom vannak meg paran akiket erdekel, mert volt rola egy kis diskura regebben.
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
Az EAX4 meghajtok telepitese utan jelentkezo problema - Enviromental stb. effekek nem mukodnek (kikapcsol a hang) az EAX Console-ban - javitasara a patch leszedheto van az europai Creative oldalrol:
Audigy 2 es Audigy 2 ZS (osszes verzio):
[L]http://hu.europe.creative.com/support/drivers/SBA2_WEBUP_PCWDRV_1-84-40.exe[/L]
Audigy Player, Platinum , Platimu Ex:
[L]http://hu.europe.creative.com/support/drivers/AUD_WEBUP_PCWDRV_1-84-40.exe[/L]
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- SSD kibeszélő
- VGA kibeszélő offtopik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest