- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Hali, én feltettem a patc-et, újra is indítottam a gépet vagy 2szer, és ennek ellenére Call of Duty-ban (egyelőre csak ebbe néztem) ha eax be van kapcsolva nincs 2d hang, ill. winamp megy, de ami nem eax, pl. a Call of Duty menüje, annak nincs hangja, ventrillon se hallok semmit, csak engem hallanak. Ha átváltom miles fast 2d positional audio-ra akkor persze minden ok.
Most tegyem fel mégegyszer a patch-t vagy mi a szösz? -
gerlaip
addikt
Köszi!
Nekem is már a tököm tele volt az EAX-szal. (Audigy 2-m van nekem is)
Kicsit idegesítő, hogy szinte minden átlag júzer, aki nem alaplapi karszet használ Creative-ot vesz, mégsem tudják rendesen megírni a játékok hangját, meg a karesz driverét úgy, hogy kifogástalanul működjön.
Ez ki****ott emberi lustaság.lámavakond
-
Raymond
félisten
UP-olom egyszer, mert gondolom vannak meg paran akiket erdekel, mert volt rola egy kis diskura regebben.
[Szerkesztve]Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
Az EAX4 meghajtok telepitese utan jelentkezo problema - Enviromental stb. effekek nem mukodnek (kikapcsol a hang) az EAX Console-ban - javitasara a patch leszedheto van az europai Creative oldalrol:
Audigy 2 es Audigy 2 ZS (osszes verzio):
[L]http://hu.europe.creative.com/support/drivers/SBA2_WEBUP_PCWDRV_1-84-40.exe[/L]
Audigy Player, Platinum , Platimu Ex:
[L]http://hu.europe.creative.com/support/drivers/AUD_WEBUP_PCWDRV_1-84-40.exe[/L]Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook