- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor lehet, hogy tényleg megnyekkent a karid... Régen még ajánlottam volna, hogy tedd át másik PCI slotba, hátha összeakad valamivel egy oszott IRQ-n, vagy memóriacímen. Manapság ezek már nem jellemzőek...
Amikor tavaly nyáron merengtem a kártyacserén, akkor az Asus Xonar sorozatból a legolcsóbb (DS?) egészen szimpatikus volt...
-
Vedd ki a kártyát és nézd meg szabad szemmel... Lehet hogy az elkók kezdenek felpúposodni... Alaplapot már láttam így megnyekkeni, hangkarit még nem. Ettől függetlenül még előfordulhat! Sajnos...
(Ha már kiveszed, akkor ha más nem, textil polóba, pulcsiba az alaplapba bedugható PCI-os felületet jó erősen dörzsöld át. (Ne műszálassal!) Ezzel a felületi korróziót és koszt le lehet "dörgölni"... (VGA-t már hoztam így helyre: egyszerűen a felületi korróziótól nem tudott az alaplap kommunikálni a kártyával.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest