Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- OLED TV topic
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Kb. 3 hete működik a j1800 nálam. Gigabyte verzió, amibios-al. (kb a 386-osom volt utoljára ami

Fura volt, hogy ha nem volt hdd rajta akkor biosba sem jutottam be. Hiányoltam a telepítések során a "boot to" funkciót, csak a sorrenddeltudtam variálni a biosban hogy mire bootoljak.
Most egy ubuntu 13.10 server fut rajta, de desktopot is töltöttem rá mert pár dologhoz kell a gui. Érdekes, de sokkal ugrósabb ubuntu alatt a chromium mint a win7x64 alatt volt a chrome. Teljesen összevethető a rendes i7 desktop gépemmel.
Sebességre, melegedésre nincs gondom, 24/7-ben megy és már pár szerverfunkciót átvett a gsejttől. /de majd csak a 14.04 megjelenése után állok át teljesen./Lecseréltem az openvpn szervert egy softethervpn megoldásra. Mindenkinek ajánlom, egyszerű, kiválóan dokumentált és sokkal többet tud
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Bundle topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest