- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Egy dolog még eszembe jutott: ahogyan írtad, anime -t néztél rajta. Japán területen is NTSC a honos, ebből IVTC után 23.976 fps készül (film). Továbbá mivel anime -ben nincs többnyire ténylegesen ennyi képkocka 1s alatt, ezért gyakran alkalmaznak VFR -t (Variable Frame Rate).. elképzelhető hogy akár 2-3s -ig ugyanaz a képkocka van kint, ilyenkor fölösleges 48-62 képkockát szentelni ugyanannak a tartalomnak (itt már jelentős lehet az overhead), a VFR miatt ilyenkor a videódekóder tétlen, csak a hang dekódolása fut, mivel csak egy fizikai kockaként van kódolva a 2s -es jelenet, és kintartjuk annyi ideig lejátszáskor. (remélem érthetően fogalmazok
) Ebből viszont következik hogy anime -t könnyebb lejátszani. Az általad linkelt videó egy trailer ha jól veszem ki, és azok közül is a mozgalmasabb fajta. Valószínűleg ez 1080i60 tartalomból lett előállítva, vagy lehet annyira szerencsések a japók hogy 720p60 -as csatornáik is vannak... de úgy figyeltem nem ez jellemzi az anime -k túlnyomó többségét. Egyébként ha lesz egy kis időm áttömörítem 720p60 -as H.264 -be, azt már az enyém sem fogja bírni folyamatosan lejátszani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700 vennék!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Ebből viszont következik hogy anime -t könnyebb lejátszani. Az általad linkelt videó egy trailer ha jól veszem ki, és azok közül is a mozgalmasabb fajta. Valószínűleg ez 1080i60 tartalomból lett előállítva, vagy lehet annyira szerencsések a japók hogy 720p60 -as csatornáik is vannak... de úgy figyeltem nem ez jellemzi az anime -k túlnyomó többségét. Egyébként ha lesz egy kis időm áttömörítem 720p60 -as H.264 -be, azt már az enyém sem fogja bírni folyamatosan lejátszani.