Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Persze..Én viszont szerves vegyület vagyok, nem szintetikus, ezért nem tudok programozni. Bocsi, de valami más jellegű tesztet kérj
Vagy,ha megmondod, hogy amit szeretnél, az milyen szintetikus teszt, akkor keresek ahhoz hasonlót és lefuttatom azt. Egyébként ilyenekre gondoltam, hogy Flacból mp3, DVDből valami AVI. SuperPI,..Van otthon egy ( lelakott XP-vel ) 2Ghz-s P4 cerka. Azon is szereném megcsinálni a teszeket, hogy legyen mihez hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i5 9600K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy,ha megmondod, hogy amit szeretnél, az milyen szintetikus teszt, akkor keresek ahhoz hasonlót és lefuttatom azt. Egyébként ilyenekre gondoltam, hogy Flacból mp3, DVDből valami AVI. SuperPI,..Van otthon egy ( lelakott XP-vel ) 2Ghz-s P4 cerka. Azon is szereném megcsinálni a teszeket, hogy legyen mihez hasonlítani.