Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #43994 üzenetére
nesze neked oroszok ...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
-
No-kia
addikt
lehetmásban meg ők tudnának neked mit mutatni
(#44004) Varoz: ha ezt tudom, nem jelentkezek felsőoktatásbameg középsuliba, meg nem nem itt szerzem meg a jogsit hanem egyenesen hozzád megyek : dnah de majd ha szakmát akarok tanulni akkor szólok
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #44003 üzenetére
Ej, ej. Megint félre.
Nem azt mondtam, hogy mindent tudok. Én a videóban szereplő balfaszokra gondolok. Tőlük semmit sem akarok tanulni.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
ejej nem ment félre,én tudom hoyg arra gondolsz, csak kívülről nagyon úgy nézki mintha ők alsóbb rendűek lennének tőled , mert egy autót nem tudtak kihúznia sárból mintha értéktelenek lennének bár nekem 8 mert különben leszarom őket, meg h ki mitgondol a magáról , csak megjegyeztem
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #44008 üzenetére
A Jobbikat( ) nem lehetne?
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #44011 üzenetére
A 2. kép tetszik.
Ja, hogy mind ilyen lelakott szär.
Nem tudom miért jók ezek a képek. Rossz rájuk nézni.
Az egész topikra nyomnék egy deletét.Zk
Már egyik rádió sem az igazi. Illetve egy a Petőfi.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
RIP Roxy...
a kezdetektől hallgattam. hm. nem semmi. és undorító......
ennyit a rádiózásról. innentől kezdve 100%-ban nincs értelme számomra...max az utakról adott híreknek. ennyi.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz westcoastog #44013 üzenetére
Ahogy látom vannak ott Caprik is, én leginkább azokat sajnálom. Egy szép, restaurált Capri nagyon jól néz ki, egyszer láttam egy ilyet és tényleg baromi jól nézett ki.
Zk: A mai magyar kereskedelmi rádiók között kb. az összes szar. Zene kevés van, azok is gyakran ismétlődnek és/vagy gagyik.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #44015 üzenetére
Igen annak megvan a varázsa. Egész más kategória.
De itt csak rommá zúzott, meg lepusztult szarok vannak.
De értem az analógiát.EarL
A Capri az egyetlen európai Ford ami kéne. Bár a motort azt kibasznám belőle.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #44016 üzenetére
fogalmazhatunk igy is! ...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #44019 üzenetére
Nem. Sokkal inkább egy Mark 2-es Manta (Magyarul Opel Manta B). Az is hasonlóan néz ki, mint az a Sierra.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
hasonló időkből való, de gyengébb
tessék, ezek már természet által alakított dolgoka mostani fordot énsem szeretem, sőt nekem felsem tűnik h fordom van, sosem használtam kb ezt a szót, csak sierraként tekintek rá
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #44021 üzenetére
De legalább nem Ford.
Mondom, engem nem izgatnak az ilyen képek. Sőt.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #44021 üzenetére
Engem, mint műszaki embert, zavarnak az ilyen képek.
a mostani fordot énsem szeretem, sőt nekem felsem tűnik h fordom van, sosem használtam kb ezt a szót, csak sierraként tekintek rá
Nekem feltűnne.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
LOL, talaltam egy jopofa Launchert Androidra. Launcher7, WP7 stilusu, gyors, 1x1 vagy 2x1 meretu tileokat lehet ratenni, az app gyari ikonjaval, vagy sajattal. Egesz otletes. Nagyon flash.
-
Varoz
addikt
Ha már európai kocsiknál vagyunk, egy W124-es mergát elfogadnék.
Bár még inkább valami bömöst.
E30, E34
E36[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #44029 üzenetére
Amig még nagyon tetszenek azok az Alfák, főleg a 156 és a 164.
A 164-esek nem is drágák.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Reggelt!
-
törölt tag
válasz No-kia #44032 üzenetére
Nem lehet, ezt még egyelőre nem támogatja. Amúgy elég gyorsan halad a srác a fejlesztésével,szóval hamarosan ezt is támogathatja. Én ezt a hiányosságot úgy küszöböltem ki, hogy feltettem az 0x90 modot, így a notificationben van a power control widget. Az FLB-R8A-hoz valót kell leszedned és az fog működni, nekem FLB-R9A-n is megy.
-
No-kia
addikt
válasz #19617792 #44033 üzenetére
még nem néztem meg, de ha csinálok képeket akkor azokat betudom rakni tileoknak?ha lehetséges, mik a képek adatai?
azt hittem lehet olyat, mint pl a music, vagy videos nál...kár
de sokat vesztegel az andorid logónál...
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Hay! mi újság?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #44039 üzenetére
tanulás, de már unom rohadtul.
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #44039 üzenetére
Meglátogattuk a mamát a (állami) kórházban. Egyszerűen förtelem, ami ott van...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
semmi
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Köszönöm istenem, hogy a földre teremtetted ezeket! Egy dolgot bánok, hogy nem mind ilyen.
Hogy mire is gondolok? [link]
u.i.: Earl elsőt meg ne nézd!!!
-
törölt tag
válasz westcoastog #44048 üzenetére
Titeket ismerve tudom mi van a videóban, ezért sem fogom megnézni.
"felébrednének az ösztönei..."
Nekem nincsenek ez irányú ösztöneim, különben sem érnének semmit, meg egyáltalán minek kellene, hogy legyen, haszna nem volna.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hmm, van már AIMP3 beta: AIMP v3.00 Build 840 Beta 1 (22.02.2011), eddig nagyon jó.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest