Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #45394 üzenetére
Szigorúna binyiglit.
pck
Daktarit elfogadnak?más:
Voltam ma boltba és szomorúan konstatáltam, hogy 430 a cukor.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45395 üzenetére
áá, ezt a tescosat felkögöhné, beteg lenne tőle
marad itt" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #45392 üzenetére
de estére kösd meg, nehogy elkóboroljon!
Varoz: én is beizzítottam a gépsast hétvégén,meg mondjuk hétközben is mentem vele amikor úgy volt az időjárkálás. Asszonyhoz is azzal jöttem, csak ne essen holnap...
a teszkóstól... hát nem is csodálnám
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
én ráuszítom a perzsaszőnyegünket
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Üdv!
Előfordult.
De már kinőttem.
Megvan még a szekrényben a régi Genius, benne van a fognyomom.WesTM
Örülök én is a tavasznak, ne félj. Tekertem is egy jót ennek örömére.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
WesTM
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #45383 üzenetére
Jah értem!
Akkor én már hivatalosan sem vagyok kocka. Az a baj, hogy nagyon lassan állnak vissza az életösztöneim, de erősen dolgozom rajta!
Pckownz: EMBEREM!!!
Tudtam hogy RÁD számíthatok!
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Jóisten srácok!
Tavasz van, ti meg az egereken vitatkoztok. A pofám leszakad esküszöm...
EarL: Áhh semmit...
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Látom még mindig egér téma van....
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #45376 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
megyek mááár, dikk. hát na...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #45376 üzenetére
Pfej A4Tech, vidd már innen! Hát nem tudod, hogy sz.r?
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #45370 üzenetére
kevesebbet, mint egy QL FPS.. ezt beláthatjuk.
Te nem FPS-ezel, Te RTS-t nyomsz. ezzel sincsen semmi baj. viszont én többet kattintgatok, mint te, ezt is beláthatjuk...és ha már ide jutottunk, megemliteném, hogy a közeljövőben beruházom egy multimédia billre. a változatosság kedvéért A4 Tech X slim
ami tetszik benne, az a remekbeszabott leutánzása a laptop billeknek.
jobb oldalon +1 USB, a bal oldalon a mic+audio kimenet. multimédia gombsor. fain. az ára sem vészes. épphogy 4-5 k. bolt függő" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #45373 üzenetére
Én. Mivel az.
Ahelyett, hogy leírtad volna, hogy igen tényleg nagyobb strapa az egérnek amit mi írtunk. Inkább tereltél.Ki terelte a témát afele, hogy ha felidegesítik, akkor hozzá bassza az egerét az asztalhoz? Te. A mellékvágány gyökere tőled indult.
LoL.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #45372 üzenetére
"nem azon volt a hangsúly, ki milyen idegbeteg."
Felvetődött.
Ki mondta, hogy téma elterelés?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
" Ez meg a hülyeség kategóriája. Masszív használat != user idegbeteg és földhöz bassza, mert nem bírja magát fékezni. "
..de, az egér még mindig tart. ne feledjük. nem azon volt a hangsúly, ki milyen idegbeteg.QL-ben azért többet kattintgatok, mint Te egy RTS-ben. oszt nekem még az ugrás közben kell, vagy 180-270 fokot fordulnom, ha nem 360-at.
(#45373) EarL 007
"Felvetődött"..
mint témaelterelés?
mert mint tudjuk a lényeg az egerek használatbavétele, felhasználása volt.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Itt most a strapabírásról van szó. Pont.
Az, hogy én hülye vagyok ezért, tudom, de itt nem ez volt a lényeg.RTS-ben pont hogy sokat kell kattingatni.
Szvsz egy FPS-ben többet kell kattintani.Zk
Ebbe tudott csak belekötni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
RTS-ben pont hogy sokat kell kattingatni.
"Amikor játék közben felbasszák az agyamat és az asztalhoz csapom vagy beleharapok stb. "
Ez meg a hülyeség kategóriája, nem a "kap rendesen". A user idegbeteg és földhöz bassza, mert nem bírja magát fékezni.
Zk: Ha neked egy RTS-ben nem kell sokat kattingatni, hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #45367 üzenetére
" Sok netezés, prog, gane, stb. nem multis FPS, hanem inkább single, illetve sok RTS "
hááát, ez minden, csak nem a "kap rendesen".. sztem
nálam napi szintű, több órás multi fps van, és néha elég sűrűn oda is baszom az asztalhoz, merthát ugye, a munkásököl, a vasököl.. pár kattintgatást én nem neveznék "kap rendesen"-nek! de ez az én meglátásom.(#45368) Varoz
megelőztél[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #45367 üzenetére
Muszáj írnom.
Ha ez neked azt jelenti, hogy kap rendesen, akkor súlyosat tévedsz. Ez kb. alapszint.
Egy játszma alatt többet adok neki, mint te összesen.
Tudod mikor kap rendesen egy egér? Amikor játék közben felbasszák az agyamat és az asztalhoz csapom vagy beleharapok stb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #45366 üzenetére
Hát, aki ott vesz nagy értékű műszaki cikket, holott másutt akár jóval olcsóbb is lehetne, megérdemli.
Sok netezés, programozás (bár az inkább bill igényes, de nem egyszer kell egérrel is matatni), gane, stb. nem multis FPS, hanem inkább single, illetve sok RTS.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #45364 üzenetére
olyan samu, amit fent linkeltem?
Earl:
" ez szó nélkül bírja, pedig kap rendesen "
ez mit jelent a te szóhasználatodban, kifejtenéd?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #45362 üzenetére
Amúgy visszatérve az egerekhez.
Golyós Trust egér.
Cirka 4év, 2k huf volt. -meghalt
Hama optikai egér, 2év 800huf. -meghalt
Deluxe golyós, 1év, 2k huf. - kampeca
Samsung fehér optikai, 5év, 1k huf. -anyámnál
Samsung pleomax, 3év 2k huf. -netbook
A4Tech x748-k, 3év 6k huf. -pc -
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #45362 üzenetére
900huf? jól járt. az enyém majdnem 10 font volt...
varoz:
háhh, mindenképp. nekem az az egy gombos menet közbeni dpi állitás nagyon bejött
nem kell szenvedni a csúszkákkal.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #45359 üzenetére
"mert ez a Tescos, épphogy netezni jó. igaz, erre találták ki... "
Azt nem macskajátéknak találták ki? Amúgy bátyám egy ilyen Tescosat is használt, 900 Ft-ért vette, hát, annyit nem ér.
(#45360) pckownz: Ez az, ezért sem tudok felülni a gémer cuccok hájpjának, engem nem mosnak meg vele, mert amúgy sem látom az értelmét. Sok értelme van annak, hogy húúú, Wowos mintás egerem van, de menőőőő.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #45359 üzenetére
Á, dobd ki azt a sz.r A4Tech-et a p.cs.ba.
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #45356 üzenetére
nah, ha meglesz végre az A4 Tech egerem, akkor én is jobban gémelek
mert ez a Tescos, épphogy netezni jó. igaz, erre találták ki..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #45354 üzenetére
áhá. értem.
nekem ez volt a második egerem, csak kékben. öcsém mind a mai napig nyúzza. QL, és egyéb gémekben.
ez előtt CSAK A4 Tech egereim voltak. mind golyós. van köztük COM portal rendelkező is. perfektül működnek...be kell látnom, az én A4 Tech egerem is elhalt tavaly, az optikai gizda XL750-em. de azt betudhatom annak is, hogy nem voltam itthon egy évet, öcsém kitudja, hova dobta/baszta oda vagy mittomén mit heggesztett vele. nah, az az egér 3-4(?) évet élt meg. ami jó eredmény sztem. nálam nagyon jónak számít.
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #45344 üzenetére
-
Varoz
addikt
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #45351 üzenetére
2009 előtt.
Nem golyós, ha arra gondolsz, hanem optikai, csak a scroll wheel volt egy fos, pörgött, mint a jó isten, de nem csinált semmit.
(#45352) Varoz: Hát, ha magas az érzékenység, azt be lehet állítani. Amúgy is érdemes az egeret beállítani. Amúgy nagy felbontásnál a dpi számít, a jó lekövetési pontosságot egy jó optikai is hozza, nem csak a lézer.
(#45353) pckownz: Ez nekem nem újdonság.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #45350 üzenetére
Régen... Pl CoD, CoDO, CoD2.
Nagyon sok múlik ezekbe az egéren, mert ott vannak a bolt-action rifle -ök, és azokkal egy lövésed van. Ha meg épp ugrik a delikvens, és egy egész képernyőt kell mozdítanod, akkor azt fél mm pontossággal kell.
Na ott nem mindegy, milyen az egér. -
Varoz
addikt
Na és azt mivel magyarázod, hogy mindenki másnak meg jó?
A lézernek egy hátránya lehet egy játékosnak(nem mindegyiknek, csak van akinek), hogy túlságosan is érzékeny. Mondjuk én pont emiatt szeretem. Főleg nagy monitornál jó.
Na ahogy pck is leírta, van akinek meg még sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
konkrét évre gondoltam, de köszi azért
tehát, neked görgős A4 Tech egered volt az utolsó, ami A4 Tech volt, igaz?..MIKOR?..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor mivel magyarázod, hogy nyüstölés mellett félévente elhullottak, míg a mostani Logitech 2 éve megvan és legalább annyit kap, mint azok és jobban bírja?
Annak idején nagyon reklámolták, hogy a lézer így gémer, úgy gémer... pl 400 dpi és 1000 dpi között érezni a különbséget, hogy kisebb táv is elég ugyanakkora szögű elforduláshoz. De ez még nem ok egyik mellett, vagy ellen.
Zk: A Logitech előtt valami A4Tech volt, az előtt meg Genius, a görgő fos volt, álló helyzetben a kurzor remegett, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #45347 üzenetére
Jó optikait hasonlítottam. Semmi.
Sokkal inkább MS, mint A4Tech, Genius, stb.
Ez ok, hogy te így döntesz, de ettől még nem lesznek szarok. Mint ahogyan te azt állítod.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #45345 üzenetére
az az apró
gyááá, de dikk(#45347) EarL 007
mikor használtál utoljára A4 Tech egeret?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Ki ne találd már, hogy egy nyüves optika képes arra amire egy lézer. Pff."
Ha egy fos optikait hasonlítasz egy közepes lézerrel, persze, hogy a lézeres a jobb. Egy jó optikai tud olyat, mint egy jó lézer, pl MX518... [link]
"Jaj, már hagyjad ezt az MS Istenítést."
Sokkal inkább MS, mint A4Tech, Genius, stb. Amúgy ez a te mániád, hogy MS istenítés, tudnám miért szidni az MS-t... A Windows XP-ért pláne...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
EarL
Jaj, már hagyjad ezt az MS Istenítést. Ugyanolyan tömegszemét mint a többi.
Képzeld el volt nekem Geniusom és A4Tech-em is. Mindegyik egerem olyanokat kapott, hogy az valami szörnyű. Mégsem estek szét.
De látod ott van pck is.
A mostani Lexma is már 2 éves és tökéletes.
Lézer vs. optika. Ki ne találd már, hogy egy nyüves optika képes arra amire egy lézer. Pff.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #45344 üzenetére
Dignitasnak van QL squadja, de sztem Esuba és Tek9-nak is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #45343 üzenetére
ok, köszi
nem ösmerem őket, lehet, mivel egyikük sem QL-esek?...
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #45336 üzenetére
Quake Live-osok. tehát a HC gémerek felett, egy karnyújtásnyira
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #45340 üzenetére
A netbook pont hogy tele van pakolva minden szarral, azért is hagytam a 135GiB-es partíciót.
Ha már egyszer mobil gép, legyen rajta minden.
Meg, sokszor jól is jön...Most nézem, Win7 starter közel 50gigánál jár.
Mondjuk ebbe Office 2007 Ultimate fulltól elkezdve a MySQL-ig minden van[ Szerkesztve ]
-
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Na megtaláltam a hibát:
[FAIL]
ezért kapom én (is) az ívet..."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
pckownz
őstag
EarL, nekem netbookon alapból 135GiB a rendszerpartíció, viszont a gépen elvagyok 30GiB-ossal is. Még 8GiB+ szabad hely van rajta.
-
No-kia
addikt
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #45332 üzenetére
A4Tech XL egeréhez hasonló formájúak a Razer egerek, és azért a Razerek csak jobbak... Szóval ha A4Tech XL forma kell, akkor körülnézhetsz a Razer háza táján is, pl. Az, hogy kinek mi áll kézre, az egyéni persze. Azok szimmetrikus egerek, nekem azok kicsit kényelmetlenek, mostani Logitechemmel is csak ez az egy gondom van, hogy szimmetrikus, nem ergonomikus, jobbkezes.
Az lehet, hogy nekik működik, de vajon "hárdkó" userek? Mert nem mindegy, ki mennyire használja az adott egeret... Én csak örülök, ha nekik működik, de ha hamar elhalálozik, akkor én szóltam.
(#45335) No-kia: Egy XP még elvan 30GB-s partíción, Win7-nek legalább 50-et érdemes adni, azon már elfér, sőt, én inkább 80-100GB-t adnék neki, azon nem fog a hely elfogyni. 30GB az mindenképpen szűkös... Nekem most csak 45GB van a Windowsnak, de maradt rajta 6GB, nem sok...
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #45334 üzenetére
mivel eddig 30 on mindig elvoltam, ezért hagytam ennyit, most attól hoyg van 50gb helyem attól őgyanúgy fogyott volna hely....szval egyszer az is betelt volna, az nem megoldás, meg amúg yis 10 partícióm kivolt alakítva még az xps időkből, és nem volt rá alkalmam h átvariáljam mind
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #45332 üzenetére
Én is anno maciláltam rajta, de végül akkor pénzszűke miatt egy ócsó génius lett. Ami 3 év alatt elkopott. Most egy gigám van, de eddig szuper.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #45326 üzenetére
nem kell egyet érteni, még véletlenül sem, igazad van...! az nem is Te lennél
nekem tetszik az A4 Tech XL egere, mert kézreálló. kipróbáltam, megtetszett, ennyi. nem kerestem, vagy nézelődtem másik után. és igen, én is hallottam (nem egy) olyan tulajt, akinek már jó pár éve A4 Tech egere van. hibátlanul mükszik a kezük alatt. sőt. a macskájuk is szereti
-
No-kia
addikt
rejtett fájlokat beleszámolj a foglalt helybe a win? mert 29,9 ből az összes C:n levő cucc 26GB
-
törölt tag
válasz westcoastog #45327 üzenetére
Az én kis csóró Logitech V100-amat ha satuba fognám, előbb törne el, minthogy megszólaljon. MX518-at, M500-at, G500, G9x-et már fogtam a kezemben, próbálgattam, egyikből sem bírtam hangot kicsikarni.
-
törölt tag
válasz No-kia #45320 üzenetére
Ha a Windows partícióján, akkor a winsxs mappa is kicsit eszegeti a helyet, de az természetes, nélküle, hízása nélkül semmi se működne... Ha egyéb partíción, akkor vagy vírus, vagy csak sok szemét van és csak gyűjtöd, vagy pagefile, hibernálós fájl, stb.
(#45321) westcoastog: Az nem megoldás, csak futás a probléma elől.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
hát ez kész, megitn eltünt egy GB helyem mi az isten eheti?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #45318 üzenetére
Naja, én is kb félévente megettem egy Genius, A4Tech egeret, na azóta csak Logitech, MS, örök, mint a nyomorúság. Én ezért ha egeret veszek, vagy IME3.0, vagy MX518, vagy M500, persze a G500 is tetszik, de az már durván drága... Egy jó egér / bill is olyan, mint egy jó ház / táp, sokáig kiszolgál.
Áhh, ez tipikusan mikrókapcsoló kikopás, NYÁK-nak semmi baja, ha azzal lenne gond, akkor nem is működne sehogy se. Annyi, hogy a mikrókapcsoló kis műanyag pöcke idővel megsüllyed, illetve kopik a teteje, ezért kell erősebben benyomni, hogy lenyomódjon...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #45317 üzenetére
hát a legelső genius 500forintos egeremben normál használattól simán kikopott a balgomb mikrokapcsolója, egyszerűen nem kattant, rátettem az újam és kattintott is.. utána volt egy recsegős ropogós a4tech-em, kivégeztem azt is.
a mostani egérnél van hogy csak erősebb nyomásra, vagy csak akkor reagál a gomb hogyha a gomb alján nyomom, akkor ez csak mikrokapcsóló, pcb-nek baja nem lehet ugye?ha már logitech bill akkor logi egér dukál mellé.
lesz ballagás nemsoká, biztosan kapok pár fillért.forrasztáshoz valami specko elektronikai forrasztó kell? nem vagyok otthon ebben a témában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #45316 üzenetére
Látod, igaz, hogy már nem 100% működik, de bírta a nyüstölést, püfölést. Egy olcsó Genius, A4Tech már darabokra hullott volna. Ha csak szimplán kicserélnéd a mikrokapcsolókat, továbbra is hibátlanul működne. Azt meg szerintem pár forintból simán megúszod... SymbianOS-t kérdezd, neki van pár MS IME3.0 egere, cserélt már bennük mikrókapcsolót, a bele ugyanaz a két egérnek.
"havernak 7. éve van meg az ugyanilyen egere hibátlanul"
Ezért mondom, hogy az MS egerek nagyon durván strapabíróak.
Én az MX518-at választanám, az is masszív, tartós cucc, de egy kicsit okosabb, mint az IME3.0, pl 400 helyett 1800 dpi, több gomb, stb. Vagy ott van még a Logitech M500 az is egy komoly, masszív egér, plusz gomb van azon is és azon meg ráadásul Microgear görgő van, két móddal, menet közben a tetején lehet váltani, racsnis és szabadon futó, hát ez a görgő valami isteniiiii.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #45315 üzenetére
hát igen, én ökör püföltem régek kodozás közben, aztán van amikor rájön a nemműködés a mikorkapcsolókra... de pl most is tökéletesen megy.
havernak 7. éve van meg az ugyanilyen egere hibátlanul, ő nem elmebetegkedett.
szeretem az ilyen masszív cuccokat, mx518 is jó, ha lesz egy tizesem az ime3.0 és mx518 között fogok vacillálni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #45306 üzenetére
Vagy MS, vagy Logitech ha tartós és minőségi egeret akarsz. Gondolom a mikrokapcsolók nem jók már a mostanidban. Ez a bluetrackes MS is jó egér.
(#45310) Zk: Az A4Tech nem igazán olyan jó minőség, mint egy MS, Logitech. Pl MS IME3.0 egy legenda és van akinek már 7-8 éve is működik.
Ezek a Gigak is jók, bár sablon egerek, OEM egerek, valaki legyártja és jó pár cég csak felmatricázza. Az A4Tech rövidtávon jó, de nem olyan tartós, mint egy MS, Logi...
(#45314) westcoastog: Ha jót és minőségit akarsz, akkor Logitech, MS. Az IME3.0-t lehet kapni, na az tényleg brutál jó egér.
Az, hogy lézer, vagy optikai az tökmindegy, jó legyen a motor az a lényeg. Logitech M500 RX250, MX518, MS IME3.0.
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #45313 üzenetére
lejárt az idő:
valahogy nekem a microsoft/logitec egerek szimpibbek.
IntelliMouse Explorer 3.0 bár szerintem már nem kapni. -
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #45302 üzenetére
Lopol, köcsög?
westc
Szerintem inkább egy Gigabyte M6880 vagy egy Lexma AM530.
Gigabyte M6880 Ipon.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #45306 üzenetére
A4 Tech XL-750BH.....
1 egy gombbal állitható dpi sebesség, 3X fire button....néha jó, néha nem...nekem bejött. majd ilyet veszek, ha úgyadódik, hogy..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #45292 üzenetére
okosan a szavakkal, mert odab@szok
igaza van Varoz Honfitársnak, nem fogsz eljönni semmilyen találkozóra. ha mégis, hozol magaddal pár embert, akik érzésed szerint majd megvédenek Tőlem
ellenben ha casjokat hozol, nah, akkor megfontolandó, hogy béke lesznem mellesleg reggelt
-
No-kia
addikt
-
westcoastog
veterán
MICROSOFT Comfort Mouse 4500
szerintetek? -
No-kia
addikt
válasz westcoastog #45304 üzenetére
a kép után mi is rögtön ezt a videót néztük