- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Aktív témák
-
Varoz
addikt
Adj Isten!
Na visszajöttem.
A múlt hét pénteki vihar kivitt pár cuccost. A modem egyik chip-jéből hiányzik egy darab, de égés nyom nincs. Cserélték. A wifinek meg elszállt az egyik kondi. Meg faternak megszart a TV-je. De a fassza az volt, hogy én kint dolgoztam a határban (géppel), épp indultam befelé amikor rázendített. Kicsit fosatós volt.A gép nagyon fasza.
Kezdetnek egy kis tuning. Majd még csinálok ha lesz energiám, meg időm.Zk
Nem mondod, hogy te 08. 13-án születtél. Faterom is. Isten éltessen így utólag.EarL
A kemény munkákhoz benevezek én is egy kis rostálással (műszak végén fecske fészket lehetett volna rakni abból ami az orrunkban volt). Bár a többi munkám sem egyszerű, de ez a legjobb.
Aktív témák
- Macska topik
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Kriptovaluták és az adózás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Projektor topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest