Aktív témák
-
nixx-21
őstag
1 méter na ennél csinlájon valaki kevesebbet....rekord döntés szabályi h a rekordot elérve még a csúcstartónál amrada cím azt überelve van új nyertes tehát ha valkai behúzz a 0 métert xD köszi puszi itt vég a számháborúnak
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #20897 üzenetére
soha nem vagy egyedül!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #20905 üzenetére
-
Bluegene
addikt
80 méter
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bluegene
addikt
93 méter
100zat nehéz lesz általában 80nál dőlök ki
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
subaruwrc
félisten
56
volt 4 próbálkozás mire rájöttem mi a fakkommal irányítom
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #20909 üzenetére
nekem 7-8 alkalom kellett, hogy rájöjjek...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #20904 üzenetére
1 métert képes lépni a faszi. ergó egy lépés sikerül minimum...erre minden bebaszott ember képes.
de szólj, ha sikerült 1 méter alattit lépned" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
feltöltőttem első torrentem Nmag-ra büszke vagyok magamra xD
ZK tévesz..ha nem mozdítod az egeret elemgy 3-4 métert...egyből kbe kell rátani h 1 méter legyen
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #20912 üzenetére
neked sikerült ezzel a módszerrel?
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #20913 üzenetére
1 méter igen, az alá nem is fog senkinek sikerülni mert a játék alapjáraton 1 métert ír ahogy elkezdi nem számoltak ien faszhülyékkel mint én aki 0 métert akar x)
aki Nmag-on fent van nézz emár meg h a
"BT - This Binary Universe (2006) [NEORIP]"
torrent jön e neki.... mert lehet elhibáztam valamit de elvielg mindent úgy cisnáltam amit akartam de mivel senki nem tölti még nem tudom eldönteni[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
mi lehet a para? én sináltam atorrentet trackert elvileg itt nem kell megadni...
-
nixx-21
őstag
válasz killer1203 #20917 üzenetére
ígyvan aktívan pörög életem első torrentje
killer ha már leszede hallgasd meg kiváncsi leszek a véleméynedre
hatalmas zene...nagyon el tudja gondolkodtatni az embert
főleg így lossless-ben[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
650-el tolom felfele.....
abból ~530-al megy msot a saját torrentAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
édes Istenem, bárcsak mindenki ZENÉT hallgatna
nem írja ki a letöltő oldal nevét, de a hozzátartozó varázsszót igen! olé
há, mi folyik itt Gyöngyösön, kéremszépen...[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
olvasgassatok Bluegene és Oliverda egymás nyakának estek rendesen
922:
ja ne szóljunk a nagyok dolgába[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #20919 üzenetére
csak tudnám, honnan harácsoltál össze ~500 pontot, 4-es átlagra.
mikor én vagyok majdnem 10, és van a fele. alatt picivel.
és én seedszerót használok!..921: én az első pillanattól figyelem. amit akartam oda írni semlegest, úgydöntöttem kihagyom...
[ Szerkesztve ]
-
killer1203
senior tag
válasz westcoastog #20921 üzenetére
"az is lehet a lapgyártó nem ad ki hozzá bios-t ösztönözve a vásárlókat új alaplapok vételére"
Meg az is lehet hogy a fejedre esik ma este egy bazinagy meteor. De örülnék neki.
[ Szerkesztve ]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #20922 üzenetére
régen egy forma uyge feltöltött 300 gigát meg egy torrentet anoa z még +20 pontot ért...
amugy mindennap belépés +1 pont
minden nap 100mega feltöltés +1 pont
mostanság esedékes minden nap 1gb fel +1 pontpersze ezeke egy nap csak egyszer lehet ellőni....és most ugye ez a torrentem +5 pontot ér
-
Bluegene
addikt
válasz westcoastog #20921 üzenetére
a csata végetért még próbálkozott privikkel a h*lyegyerek de elhajtottam
sajnos ezúttal döntetlenre végződőtt the "clash of the titans"
az a gond h ha vmi részdologban nekem van igazam arra nem is válaszol érdemben, de kiemeli és akár félreértelmezi amit én írok
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #20924 üzenetére
ááá, így könnyű
azért illő felkapni a feltöltésedet, nem gondolod?
more seed, more seed...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz Bluegene #20925 üzenetére
de azért okoztatok pár nem unalmas percet jó volt végig olvasni
enynit azért hozzáfűzök:
"az is lehet a lapgyártó nem ad ki hozzá bios-t ösztönözve a vásárlókat új alaplapok vételére"
Az én asszem 2-éves lapom az új bios-al viszi a 965 c3-mas procit is.
szal msi-nél van support
nem kötekedek csak leírtam.[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #20926 üzenetére
volt már 24-es arányom is....
és jelenleg is 62 torrentet seedelek és leginkább oat amit kevesen tolnak fel h életben tartsam a torrentet...
miért kéne felkapni? 403 giga feltöltés bőven jó.... tekintve h 160 gigás vinyóm van és nem agyon tudok eltölteni se.
és új net óta fel-fel röppent már 83 giga mert 320 volt aszsem mikor bekötöték ezt
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #20928 üzenetére
én tartok 1,05TB-nál
43 hetes reg idővel
de ahol fent vagyok, ott sikerült összeharácsolnom magam 1 tera fölé....
hála a seed szerónaknext: valszeg az én seed szerómat Péter kapja. ha sikerül végre ki jutnom.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #20929 üzenetére
hát engem csak 3 napi támogatott emg a seed szerver....3*100 giga azt slussz
spanom szerzet magának accountot
-
killer1203
senior tag
1hónapra béreltünk egy 80GB tárhelyeset és felment 4.3TB Egy ideig eléglessz
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
pckownz
őstag
Mennyibe van neked az a seed szeró?
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #20932 üzenetére
12nap/2000huf.....SMS de 1 hónapra 5k.....ha utalsz
ez a tárhely csak 20 gigás. 4 szálon tud 5/5Mbps-t fixen. bőven elegendő ez is.
majd jövőhavi fizukor remélhetőleg megjátszom a bankost inkább.931: (Y)
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #20933 üzenetére
Akkor ez sem nekem való dolog.
-
- = Zk = -
félisten
-
nixx-21
őstag
közösen ki kéne venni egyet átutaljuk ZK nak a pénzt és akkor lenne egy gigabites seedserverünk x)
vélemény?
-
Varoz
addikt
válasz nixx-21 #20901 üzenetére
Örülök, hogy tetszett.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
subaruwrc
félisten
ezt ajánlom mindenkinek. új kedvencem
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #20935 üzenetére
Aham.
Faternak 4. hónapja nem fizet a cég, úgyhogy az ilyesmi luxus cikkeket most kihagynám -
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #20941 üzenetére
jöhet kajajeggyel lehet érte fizetni.....
bár a fogyasztását nem írta oda...hmm. lehet kamupck:
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #20944 üzenetére
bár a fogyasztását nem írta oda
2deci / nap
bocs ez erős volt. -
No-kia
addikt
A raccsóló bemegy a boltba, és így szól az eladóhoz:
- Hányszoh mondjam el magának, hogy nem epehízű óvszeht kéhek, hanem epehízű hágógumit?Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
-
WesTM
őstag
Tiszteletem az uraknak!
Építjük apuval a kocsit, micsoda meghitt apa-fia program. -3fokban, havazásban főleg, de mi élmény mikor életre kell a 4 henger.
Remélem hétvégére készen leszünk vele, mehet a teszting. -
- = Zk = -
félisten
.....hajrá hajrá. nem akármilyen verdáról van szó...
embörök! hilf mich, help me.
amit mutattam képet a netem sebességéről..25,5megás..
abból mennyi az a sebesség amit idehaza látok?..mert a "25"-öt nem látom. ergó átkell váltani. de hogyan és mire?...
danke, köszönöm, THX" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest