- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
pckownz
őstag
Nagyon szép HSZ lett Nokia! Gratulálok Neked , és mindenkinek aki írt bele.
WesTM és nixx-21 nektek külön köszönöm a föntebbi szavakat, sorokat.
A próféta szóljon belőletek! -
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #20002 üzenetére
msotnyugtatom magam.gecc majdnem agyvérzést kaptam....felesleges 1,5 óra munka aznájsz.
deúgynézkieza nap márcksa ien felabszós...
pck: ugyan nicns mit tényleg szorítok
szerk:
fix h nem írom be.... és a 30K-ba se csinálom meg....2* feleslegesen csináltam.és midnkétszer le volt beszélve....direkt ezért vetteleke fel msnre áhh mindegy nem trenkelem magam.[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
subaruwrc
félisten
ohh elég jóféle lett.
köszönöm akik megemlítettek.
WesTM
nixx-21 jan 23 -
nixx-21
őstag
válasz pckownz #20004 üzenetére
ez az Ati topik...szokj hozzá itt csak "szív emberekkel" találkozhatsz ^^,
ti is támogattok egnem hát akor én miért ne támogatnám a topik összes tagját...
megérdelmi mindenegyes tag.20K eléőtti képhez amúgymi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
subaruwrc
félisten
hűűűűűűűűűűűűűűűű
Asus Rampage 3 Extreme LUV -
Varoz
addikt
Nagyon jó lett. Örülök, hogy velem kezdődik, köszönöm a megtiszteltetést.
WesTM: Köszönöm szavaid, ha erre jársz akkor bármikor.Nixx: Nem baj azért én örülök.
Sejtettem amúgy, de elvakított a dicsfény.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz nixx-21 #20009 üzenetére
Azért a pofázási listát beteszed, ha már ennyit dolgoztál vele akkor tegyük közzé.
Kár, de megértelek.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
biztos h nem.
már csak azértse.midnenki meg tudja nézni ha 1* nemt eszi kbe előfordul bár azt sem értettem mert ott is 400.hszel előtte már le volt beszélve...ittis többször meg lett említve privátban is msnen is DIREKT ezért lett felvéve a konzervarcú. de nem másodjára sem lehetett benne
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Sziasztok legények!!!
Megértük ezt a mérföldkövet is, kis lépés az emberiségnek, 15 hosszúlépést nekünk!
Először is könnyekig meg vagyok hatva, imádlak titeket, de ezt tudjátok!Megvolt a főpróba, még most is beleborzongok, olyan jó volt, és ami meglepő kb. 500 ember jött el csak a főpróbára.
Holnapra több mint 1500 embert várunk, azt hiszem lesz nemulass. A lányok már ma sikítoztak nekem, mi lesz itt holnap?
Személyes tapasztalat az is főpróbára ne menj autóval, mert
1.: Nem ihatsz
2.: Viheted piát venni a haverokat.Mára el is teszem magam, extrém hosszú holnap áll előttem.
Jó éjszakát Cimboráim!
-
westcoastog
veterán
na ez is meglett
-
- = Zk = -
félisten
szép volt.....
bár milett volna ha a neveket, akik küldték a hszokat, vastagbötűzted volna?...ennél fogva nem tudom, ki írta, hogy kaptam nőt. báhh még mindíg nem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #20015 üzenetére
Ki van az vastagítva, csak WesTM és Nixx is jó sokat írt.
A nőt meg Nixx írta, hogy kaptál egy délibábot.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
-
Bluegene
addikt
válasz - = Zk = - #20015 üzenetére
helytelen: mindíg
helyes: mindig
én is sokáig így irtam a fórumon, de azóta Tomboy1986 figyelmeztetett és azóta mindig
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #20019 üzenetére
Hát én is, pedig nem bonyolult egyik se.
Én úgy vagyok vele, hogy fórum nem fórum akkor is helyesen írok és ritkán használok netes rövidítéseket.
Earl: Pedig alá is húzza az irtamot, mert írtam a helyes.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #20022 üzenetére
Ahogy gondolod.
Annyian elszarják a nyelvünket, én nem teszem.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
Azt hiszem, ez hasznos lehet. Call Of Pripyat térképek
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #20024 üzenetére
Köszi, bár még nem játszottam vele, de biztosan fogok és jól fog jönni.
Egy kis zene: Belga - Boros[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
széépjóreggelt mindenkinek!
srááácok baszki oan jót aludtma áááh
-
törölt tag
válasz westcoastog #20027 üzenetére
Előre is happy birthday!
-
WesTM
őstag
Jóreggelt legények
3-ra a sportcsarnokban kell lennem, teljes hadi felszerelésben, mert fotóznak minket, ma este lesz a banzaiii.
Laposüveg bekészítve, eső szakad hogy a rohadás törné ketté a pályafutását, én pedig készen állok egy hatalmas bulira.
Holnap este írok srácok, szerintem addigra összekaparom magam.
ÁLOHÁÁÁ!
-
-
- = Zk = -
félisten
nekem korai volt még. sry....
#017:
#018: köszi asszem odafigyelek rá
#024: szuper de maradjon a játék megjelenéséig célszerű lenne
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #20032 üzenetére
Az orosz már megjelent, nagyon jó magyarítás is van hozzá.
-
törölt tag
válasz westcoastog #20034 üzenetére
Én most ezekkel a térképekkel végigtolom újra, mindent megkeserek. Exoskeleton minden tuninggal.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #20033 üzenetére
westC jól beszél. már tavaly végigtoltuk. az első idős orosz verzsönnel. és a ratyi guglis fordítással
kemények voltunk..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
nixx-21
őstag
-
Varoz
addikt
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #20041 üzenetére
ez a véleméynem nekem is főelg h msot uyge ezzel a tesztelgetéssel rájöttem h mit és hoygan kell kezelni....
"10MP Canon EOS 1000D" adja.... mondhatni megtartós[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz pckownz #20047 üzenetére
igen de ott egy széné tuningolt e2180 és egy HD3870 volt...tehát sztem nem para...
tuningold azt a 4850-et meg húzhatod még az a CPU-t is mindjárt lesz 7K-d
szerk: mivan blue félre ovlasol?
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz nixx-21 #20048 üzenetére
Nem akarom húzni a vga-t, mert régen 1100-as ram frekit bírta, mostmár ha csak 1000-re húzom 993-ról akkor hibázik. Azóta új driver van fent, de nem akarok baszakodni vele. A prociba meg valahol itt lehet a maximum. Legalábbis az én hozzáértésem mellett.
Megvan nokiájé:
[link]
Ez 4890, nem?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Büszke apukák és anyukák topikja
- BestBuy topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs