Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
nixx-21 #9411 üzenetére
Logic Pro kiváltva Cubase-el van olyan professzionális, olyat is láttam aki Mac-en is ezt használta , After Effect + Premiere Pro meg az egyik legjobb szvsz a win vonal sem szarabb média terén .
Reasont használtam de nem éri meg a hostot a Cubase-el , monjuk nagyon jó effektjei és eq-je stb van de akkor bloatware lesz az egész helyette Native Instruments Komplete és Reaktorban csinálsz olyat amiylet akarsz. Battery és Kontakt meg kiváló sampleresek.
Ableton Live ----->>> emiatt csak liveset/dj-zéshez használtam anno, de DAW-ként is megállja a helyét. Traktor Dj és társai bujdoshatnak mellette.
-
törölt tag
válasz
nixx-21 #9411 üzenetére
jó kext kell és stabil
amúgy centivel se stabilabb egy Mac, mint egy Wines, vagy jól konfolt Linuxos. ezt nekem nyugodtan elhiheted. láttam én már kernel panicet Mac gépeken, nem is egyszer... az a ciki.
suliban páran rohangálnak Macbookokkal és azokon láttam. olyan hardveren, ami a Macekben van (kutyaközönséges x86 cucc) még jóhogy jól fut az OSX (ami meg amúgyse saját találmány, mert egy BSD-rendszer kicsit haxolva), de azon a Win is remekül fut, Win7 is, pláne a WinDP. ha a Win fagy, az kérem user error.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest