- Fórumok
- Videokártyák
- Ati tool
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Szél
tag
-
Dilikutya
félisten
lényegében azt jelenti, pontosan. de ha nem értesz hozzá, tökéletesen jó az Ati Tool is, nekem is csak szoftveresen van meglőve a VGA, lusta voltam floppit beszerelni a vga bios buheráláshoz :)
-
Szél
tag
Tévedtem :( Atitool indul alapból, profile megvan, 2D és a 3D profile-nál is beállítom a tuningolt értéket, azonban újraindítás után visszaáll alapra!? Mit szúrtam el? :F
-
Szél
tag
OK, de ebben még kezdő vagyok, úgyhogy mit jelent, az hogy flasheld a biost? Írjam be oda az értékeket esetleg?
Egyébként egy 9200-t sikerült felhúznom 297/240-re asszem nem rossz eredmény. -
Dilikutya
félisten
-
Szél
tag
-
ten155
csendes tag
-
Szél
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség: Hogy lehet véglegesíteni az felhúzott értékeket? -
Noctua
csendes tag
Hi!
Az find max mem, max core az meddig szütyköl? Van annak vége?
Aztán meg ugyebár, hogy is kell azt? Mert ugye nem mind1, hogy
jól meghúzott core-al próbálgatsz max mem-et és vica versa. :P -
harry
veterán
Ha vpu recovery engedélyezve van, akkor ha a kari nem bírja a tuningot visszaállítja alap értékekre. Sztem folyamatosan emeld pár MHzel, néha futtasd rajta 3dmarkot, és amikor visszaállítja tudod, h többet nem bír.
-
Kegyetlen
tag
''már rögtön tudok, hogy visszább kellene venni az órajelet.''
Igen de ez az ati tool-nak lenne a dolga, de nem csinálja, hanem elmegy a kép. -
DukeFX
tag
Ahhoz nem kell semmiféle program, hogy észrevedd, hogy jó-e a hűtés. Ha bármiféle furcsaságot észlelsz (képhibák, lassulás etc.) már rögtön tudok, hogy visszább kellene venni az órajelet.
-
Kegyetlen
tag
-
Gorneck
legenda
Jól tetted sztem, bár nekem jól működött és nem csinált ilyet!
-
Kegyetlen
tag
Kérdés:
0.0.20 verzióval próbáltam kideríteni mit tud a CLUB 3D Radeon 9700-em tuningba.
300-ról emelte a mag órajelét, és 354-nél elment a kép (sötétség). Nem tudtam hogy mi van, inkább reseteltem. Hagynom kellett volna? Normális az ilyen dolog? -
Gorneck
legenda
-
xtry
tag
hi!
sztetek mennyi ideig kell futtatni a scan for airtificats-ot hogy elmondhassam: jo e a hutes/nem? 3 min eleg?
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- Ati tool
- (téma lezárva)
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Pink -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5469, 90% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- ASUS ROG és Logitech gamer headsetek akciós áron!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest