- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
válasz Sweet Lou 6 #41228 üzenetére
Köszi
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
válasz FeRRaR1 #33229 üzenetére
A Z 600 az Achillest hőmérsékletben leveri, de hangban nem. Az S1283-nál pedig hangban jobb, de teljesítményben nem. Ráadásul az S1283 árban is jobb / igaz csak kicsivel /.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sdi
addikt
válasz ricsy888 #30872 üzenetére
Igen VF700 ALcu hűtő a gyárija. Passzívan nem próbáltam , az AC szinte teljesen hangtalan, akkor hallottam csak a hangját amikor le volt véve a házam oldala és odahajoltam hozzá.
Ezt a cuccot csak ajánlani tudom, igaz nem kicsi, legalább akkora mint az S1-es, viszont ezen gyárilag rajta van a ventik felfogatásához szükséges keret.[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Sziasztok
Van egy Zalmi hűtős Giga 3870-em. Ennek most lecseréltem a hűtőjét egy ilyenre / egy 12cm-es szinte hangtalan AC ventivel /, és a jelenlegi "hűvős időben", ilyen értékeket kaptam az izzasztásakor. 800x800x8-ban, 870-es gpu és 1050-es ram sebességgel.
Szerintem nem rossz."Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest