Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #41337 üzenetére
már tűkön ül(ünk)ök
-
westcoastog
veterán
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
catalyst 9.3
-
westcoastog
veterán
válasz Májsztró #41278 üzenetére
nem használok everestet amúgy szerintem az is az aktuális órajelet mutatja..
ennyire egyszerű amennyire vissza vesz a cnq annyit mutat jelenleg, terhelés alatt persze felmegy maxra aztán ha megint nem használom lelassít, kikapcsolt cnq val persze pörög maxon meg a villanyóra is -
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #41163 üzenetére
akkor ráérek még pedig 1 dragonballos arckép nagyon jóvolna
nah nékem mára befejeződött a napom,nem bírnék abba a KU@##>><-+*/*//=()A
oskolába felkelni jóccakát mindenkinek -
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #41161 üzenetére
galiba? nálam tökéletesen megy igaz csak a ventit szabályzom vele na dehát ccc-ben nincs olyan ,amúgy örülök hogy már megy 64bites vista-val
off: franc egye meg hogy nem találok 1 igényeimnek megfelelő arcképet
tényleg, melyik rangtól lehet sajátot kérni?[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #41159 üzenetére
mindig a legfrissebb jelenleg ugye 9.2 CCC vel és tray tools-al
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
válasz bakosgabor57 #40947 üzenetére
szerintem sem lesz de nem is baj, itt az új ATT nem kell aggódnom a hülye pwm miatt
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz bakosgabor57 #40942 üzenetére
nincs új bios a kártyához
-
westcoastog
veterán
msi live update-val frissített már valaki vga-biost? csak kérdezném hogy mennyire biztonságos így?
-
westcoastog
veterán
válasz Speeedfire #40849 üzenetére
hát erre csak azt tudom mondani hogy anti-tuningos na de azok a hőmérsékletek
-
westcoastog
veterán
próbálkozok, a 3d markomat nem találom leszedni meg már nincs kedvem, van fent stalker clear sky meg pop 4, feltegyem a kodot? , jah és ha elkezdené a képet szemetelni a kari az még nem a végét jelentené remélem,
6600gt-met annó hülye módjára meghúztam vagy 100mhz-cel mem gpu és szépen elhalálozott, ez történt mikor ismerkedtem a gépekkel[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
fesz emelés nélkül a 3850oc-mennyit megy? mert ahogy olvasom húzva szűrőkkel is bőven elég.
-
westcoastog
veterán
válasz chegauvara #40779 üzenetére
ha van rá lehetőséged , én a helyedben próbálnék szerezni 1 másik 3870-et,
hol vetted? -
westcoastog
veterán
válasz chegauvara #40775 üzenetére
hányat csipog? esetleg ha megmozgatnád ? mert kontakt hiba is lehet, igen tudom a 3850ed ment de egy próbát megér..
-
westcoastog
veterán
válasz Májsztró #40768 üzenetére
a konfigom nemírom le mert alul látod , ahogy fel patcheltem a gamet, meg feltettem 1280-ba az elején 30fps- megvolt (minden más beállítás majdnem a leg kisebb)
ahogy beértem forgalmasabb utakra leesett 20-25re, amikor kijöttem a házból kb 12fps volt a sok kocsi miatt.... szánalom..
látom neked 512-es 3850 van nem tudom az mennyit számít, nekem csak 256mb-s.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
1 kicsit még várok a húzással mert még nem tudom hogy számíthatok e 1kis bevételre szülinap kor ha lesz annyim akkor beruházok egy Phenomra
-
westcoastog
veterán
én sem buzdítok warez-ra senkit szóval csak elmondtam amit tudni szerettek volna
téma off beszélgetés megsem történt -
westcoastog
veterán
válasz gtasystem #40631 üzenetére
legutóbb AOD- vel próbáltam az auto tune- t, és egyszerűen csak újraindította a géped de nem indult be hanem elsőtétült a kép és a ventik lelassultak és csak pörögtek, egy áramtalanítás és vissza kapcsolás után ment flottul minden de az auto tune nem megy,
esetleg fesz emelés nélkül meddig mehetnék el? csak vigyázok a cuccra mert nincs pénz kapásból újjat venni ha elfüstöl
jártím így anno 2éve amikor full noob voltam a gépekhez , akkor még egy 6600gt-m volt inno, volt hozzá egy kis oc szoftver amit én szépen feltettem majd minden csúszkát maxra állítottam hát bírt kemény két napot a kari memória hibával el is halálozott -
westcoastog
veterán
csak ez az egy vista-m van az sp3mas xp met benyelte az egyik haverom nemisltom többet... igaz már rég vistára akartam váltani
-
westcoastog
veterán
nálam olyan probléma van amióta fent van a 64bites vista ultimate sp1-el
hogy a racedriver gridben elég sokszor belassul olyan 20fps kornyékére és aztán a 6szorosára gyorsul a játék pár másodpercig, pl driftelni lehetetlen mert ott folyamatosan akad, nagyon idegesítőerre valaki?
-
westcoastog
veterán
időközben rátaláltam erre a ready driver + ra csak használni nem tudom
telepítésnél a pipákat othaggyam? -
westcoastog
veterán
katt esetleg egy 64 bites vista - val is működő att -ról nemtudsz véletlenül? mert a megoldési módja hogy fusson nekem bonyolult..
-
westcoastog
veterán
kosz a válaszokat, nálam olyan probléma van amióta fent van a 64bites vista ultimate sp1-el
hogy a racedriver gridben elég sokszor belassul olyan 20fps kornyékére és aztán a 6szorosára gyorsul a játék pár másodpercig, pl driftelni lehetetlen mert ott folyamatosan akad, nagyon idegesítő -
westcoastog
veterán
Napos estét! Azt szeretném kérdezni hogy az Msi 3850oc-m en a két slotos msi hűtés van
és alap hőfok nagyobb terhelés nélkül felmegy akár 47°C fokra is , és még csak zenét halgattam (ugye képi megjelenítés a zöld sávok a win media playerben + kis youtube)
nah van itthon egy kis ezüstöt hővezető pasztám érdemes e le vakarni róla a gyári cementet?
jah és anyit ha igen akkor hogyan csináljam (mámint lesarkazható e a gpu stb...)
köszi a választ -
westcoastog
veterán
nah mien jó hogy Tomboy1986-ra halgattam hogy nemvettem meg a 790x-es giga lapot...
Helyette msi k9a2cf- lett remélem ezzel semmi gond -
-
westcoastog
veterán
Boldogabb ujjévet mindenkinek
-
westcoastog
veterán
válasz gooool #39781 üzenetére
jó kártya szerintem nemérdemes filózni azon hogy melyik hűtést veszed , a referenciával nincs tapasztalatom az msi-s hűtőről meg csak anyit hogy ATT-vel bekell szabályozni rendesen az automatikus ventillátor állítást mert egyszer felzúgatja a ventit aztán elhalkítja játékok alatt és az elég idegesítő, [minek kellett rá PWM ] jah és én ugyvoltam vele hogy referencia hűtőset néztem magamnak mert a bolt képén az volt és msi hűtőset küldtek... szerintem nemlehet tudni melyik van a dobozban
-
westcoastog
veterán
a venti beálítsok így jók? vagy hogy lenne optimális ha így nemjó?
http://kepfeltoltes.hu/081207/ventibe_ll_t_sok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
ATT-ben az overclocking fület le nyitva dobott be egy ablakot a második fül a fan volt azthiszem és ott azt írta not found supported hardware vagy valami hasonló... vagy énvagyok hülye vagy itt kéne szabályozni a ventit csak nemengedi?
-
westcoastog
veterán
ezt nemhiszem el hogy enyire szarul mennyen... crysis jobban megy max beállításon...
-
westcoastog
veterán
valaki segítsen a gta4 ojan ratyin megy hogy az nemigaz, alig enged valamit állítani a grafikán de még ugyis 800x600ba azt a 3 csuszkát maxra téve is alig megy 20fps-t városba még kevesebbet
configom: athlon x2 5000+ alap
asus m2m4sli deszka
2gb 800mhz cl5 geil value dual channel kit
msi 3850oc 256mb
seagate barracuda 200gb
sp3mas xp
de anyira ramatyul meg hogy élvezhetetlenjah és trt verzo a gta 4 bár nemhiszem hogy ennek sok kze lenne hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz bazsa0007 #38860 üzenetére
nekem ccc csak 60 fokot mutat és nincs max fordulaton nade amikor felpergeti az kegyetlen... roszabb mint az alap amd-s proci hűtő 5000es fordulaton nyáron
jah valaki nemtud egy jó hűtőt az msi oc 3850re? merthogy nem referencia nyákos [vagy az nemszámít? ]mert nemtudom hogy pl egy scythe musashi vagy más el fér e rajta a kondik meg tekercsek miatt -
westcoastog
veterán
de akkro msot mit tegyek vagy tegyem fel ati tray toolst? mert kicsit rosz hogy sze visza porgeti a ventijét pl azalat a fránya crysis alatt
-
westcoastog
veterán
jah és hollehet ccc-ben ventit szabályozni? feltettem kiváncsiságból a crysist és az alatt elég szépen állítgatja a ventillátort...
-
westcoastog
veterán
nah meglett az msi 3850 oc-m , csak lenne egy két dolog, nem találtam a dobozban crossfire hidat , és a 8.11 ben hotfix-el van telepítve de az overdrive kivan kapcsolva ez mért van? táp rávandugva
-
westcoastog
veterán
nemsokára belépek a hd3850-sek klubbjába
nyócezerhatgétét váltok
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
szeretnék egy kis segítséget kérni! olvasgattam itt fórumon hogy az Msi 3850 oc karija elég jó
és lehet beruháznék egyre, és azt szeretném kérdezni hogy ennek a karinak a pcb-je alap-e?
tehát megegyezik e teljesen a sima 3850 el? csak azért érdeklődöm mert néztem a schyte Musashit- és nagyon tetszik , hogyha összejönne ez a Radeon akkor lehet meg is venném rá...
"mellett bizonyos grafikus kártyákkal a Musashi nem használható, mert a felszerelés nem megoldható. Ezt a kondenzátorok, egyéb elektronikai alkatrészek és az egész kártya kialakítása okozhatja. Ezért érdemes figyelmesen megnézni a kompatibilitási listát! "
csak azért kérdem mert nembiztos hogy egy saját msi pcb re rámegy.. (már ha az van)
lehet kicsit értetlennek tünök de még csak másfél éve nyomom az ipart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- rtx 2060/super videókártyát keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest