Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Tibord #36394 üzenetére
Nem kell hinned nekem, ott vannak a tesztjeim.
Nem a 2. 3870-től lesz lassabb a rendszer, hanem az ATI szar driverétől. Lényegében az 580X-es lapok CF-támogatása az X1900-as sorozatú kártyákhoz készült, 8.3-as Catalyst pedig már az újabb chipsetekre.
Az biza nem lefelé galopp lenne, ha egy C2D-t veszel, ha csak nem dolgozol sokat 4 magot használó alkalmazásokkal. Még Q6600-as ismerősöm is váltott C2D-re a teljesítményért, mert aki túlnyomórészt játszik, mit sem ér a kihasználatlan +2 (3 ) maggal.
3.5GHz-es Phenommal (már ha valóban lehet majd tuningolni, amire semmi garancia) kb. egy 3.0GHz-es C2D szintjén leszel játékokban (Ez én procim 3GHz-en 21%-kal gyorsabb egy azonos órajelű X2-nél, és ez feljebb csak nő). Arról nem is szólva, hogy a tuningolt rendszer fogyasztása hatványozottan nő.
Ha mindenképpen ezt az utat választod, akkor én korszerű AMD-s CF lapot javaslok, azt meg úgysem kell mondanom, hogy ASUS legyen.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest