- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Billentyűzet gondom van
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
joshua7 #4647 üzenetére
Én meg teli válszélességgel Atis vagyok, szóval meg sem lehet vádolni a zöldpártisággal, mégis erősebb megoldának tartom a GTt az XT ellenében.
Más kérdés, hogy mostanság már van alternatíva helyette, de anno sokkal jobb választás volt, új kariként, olcsóbban mint a ''nagyok'' és veszett tuningpotenciállal.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
joshua7 #4643 üzenetére
Cáfollak, pl. eVGA 79GT KO-SC 580/1580on van gyárilag 450/1320 helyett..
Szerintem ha az alap 79GT az 512es 1800XT eredményeit megközelíti, akkor a kistuningos 79GT is lehagyja a 256MBos XTt..te is, én is tudom, a 79GT tuningolhatósága miatt erősebb kártya. 600/1800 körül az 1900XTet is utoléri, más kérdés hogy ha számít az árnyalók száma, akkor utóbbi szépen elkeni a száját
Bár az előzmény tekintetében tökmindegy melyik kari mit megy, csak furcsállom, miért ment/megy neki(k) az XT jobban mint a GT? -
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7 #4597 üzenetére
Köszi mindent. X64 Edition XP alól tuningolok éppen, de az ATI Tool mindig visszaveszi az órajelet, amint beállítom. A 0.25b15 verzió. Ugyanezt csinálja egy barátomnál is, 32 bites XP-vel, u.e. verzió. Nálam korábban a 64 bites windows alatt a 0.25b11 tökéletesen működött... ATI Tray Tools-al még megpróbálom esetleg...
HGyu -
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7 #4595 üzenetére
Hmmm, köszi!
Akkor az X1800XL-emnek ennyit adhatok úgy, hogy nem kell félnem?Accelero X2 van rajta hűtőnek. De fűt mint állat. Viszont csak 1,075V-ot kap a GPU, és 1,889V-ot a RAM. ATI Tool szerint. Ezeken a feszültségeken a mag kb. 30 MHz-et, a RAM kb. 60 MHz-et húzható...
Megnézem mi lesz XT feszültségekkel...
HGyu -
joshua7
veterán
válasz
joshua7 #4484 üzenetére
2850mhz, 710/850:
Prey
Resolution: 1280×1024
Demo: HWzone_co_il.demo
Shader Detail: Highest
Aspect Ratio: [4:3]
Antialiasing: 4×
Anisotropic filtering: 16×
Graphics BOOST: enabled
Score = 47.8 FPS
Resolution: 1280×1024
Demo: guru3d-5.demo
Shader Detail: Highest
Aspect Ratio: [4:3]
Antialiasing: 4×
Anisotropic filtering: 16×
Graphics BOOST: enabled
Score = 49.7 FPS
FEAR, 1280, 4AA, 16AF: 65fps -
Gaboman
nagyúr
-
-
Gaboman
nagyúr
-
Atis26
csendes tag
válasz
joshua7 #4002 üzenetére
A powercolor bios sajnos nem jó..... a képernyőn összevisszaság van
Az XTPE biost átírtam 256osra, gondoltam jó lesz.. de nem.. a core az ment 650en a mem pedig 830on is......
sajnos a techpowerupon található biosok közül egyik sem jó.......
fenntartom az ajánlatom, ha vki segít, akár anyagilag is jutalmazom az illetőt.. -
Pietrosz
addikt
válasz
joshua7 #3937 üzenetére
De könyörgöm mi?
Megcsináltuk a teszteket, láttad, hogy mindenhol nekem jött ki jobb eredmény. A procim ramom ugyanannyin ment mint neked. Akkor meg mitől ilyen gyors a rendszerem? Esküszöm veszek egy XT-t, mert ha a GT így megy a gépemben, akkor az XT erek szerint még jobban fog -
Gaboman
nagyúr
válasz
joshua7 #3759 üzenetére
Én úgy gondolom hogy ehez már kellene egy jobb hűtő mert igy már hosszabb játszásnál túlhevűlne!
Hibázni nem hibázott,nem voltak apró kis fekete pontok a képen,nem fagyott be ezeken az órajeleken!
Ha jobban emeltem az órajeleket már hibázott vele,be is fagyott és a kicsike pontok már jelentkeztek is a képernyőn!
Szerintem itt már csak a túlhevülés okozhat problémát!
Deicide-nek is ennyin ment régen az XT-je,sőt még a mag 5,a mem 14MHz-el jobban volt húzva! -
Gaboman
nagyúr
válasz
joshua7 #3713 üzenetére
Tomb Legends Nextefektek valami eszméletlen milyen gyönyörű,az Oblivion is fantasztikus de a TR legends ez valami káprázat!
Igaz még az Oblivionnal csak a barlangokban járok de az is csodaszép!
Viszont 1024x768-ban a TRL 14FPS-re is leviszi a gépemet igaz hogy a proci is csak 1920MHz-en megy!
De ide már kellene egy jó 3400+-os Athlon az biztos!
Oblivionnak és a TRL-nek kb egyforma a gépigénye!
A Sin Epizode1 is megvan viszont grafikára nem igazán szép ezekhez a gamekéhez kicsikér már öreg a HL2 motor de az legalább nincs ilyen hatalmas gépigénye neki.
Még megnézem a Crome Specforcét hogy az milyen kiváncsi vagyok rá! -
Gaboman
nagyúr
válasz
joshua7 #3705 üzenetére
4xfuttattam le egymás után a 3DMark05-öt az eléggé megizasztja a VGA-t nem?
És a alapon 1789ford/perc így 54.50C-fokos.
Terhelve a 4x3DMarkok után 2176ford/perc 80.64C-fok volt!
És én nem szólom le az MSI-t valamit félreértettél szerintem,biztos az enyémmel volt valami gáz! -
Gaboman
nagyúr
válasz
joshua7 #3703 üzenetére
Hát ezt mondom én is hogy az enyémnél volt jobb és nem az összes XT-nél!!!!!!!!!!!!!
ÉRTITEK MÁR VÉGRE????????????????
Az alapból is sokkal jobban búgott lehet hogy nem volt jó teljesen a ventije a MSI-nek!
Csak azt nem tudom hogy sokan minek panaszkodnak hogy hangos a ventilátor ha 3D-re kapcsól?
Szerintem tök normális a hangja nem sokkal hangosabb mint a 7800GT-é volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest