- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sundesz addikt Felraktam a 8.10-et, de nálam nincs se ventilátorszabályozás, se hőfokvisszajelzés. Leteszteltem több játékot is (Warhed, BiA 3, James Bond QoS), és nem tapasztaltam gyorsulást a gyári cd-n található driverhez képest. Amúgy Sapphire 4670 a kártya. 
- 

Sundesz addikt 2D-ben alapon is halk a ventije, viszont 3D-ben sűvít, ott érdemes leszabályozni majd. A 3850-esnél jóval hangosabb, az kellemes volt. De legalább 4670-es nem forrósodik fel. 
- 

Sundesz addikt Nem lehet tudni mikor lesz az új jövevény(ek)ről PH!s teszt? Kicsit nagy mostanában a latencia VGA tesztek terén... de már várom(juk) nagyon!  
- 

Sundesz addikt válasz  Mercutio_

üzenetére Mercutio_

üzenetéreÉn 19" Samsung 920N monitoron (natív 1280) 1024-es felbontásban próbáltam a Crysis Warhead-et és meglepődtem, hogy teljesen korrektül nézett ki. Nem vettem észre nagy minőségbeli romlást, csak azt, hogy sokkal gyorsabban futkos. Szal szerintem nem vészes játék közben. 
- 

Sundesz addikt Lehet már tudni, hogy mikor lehet megvenni a kártyát itthon is? Múlt heti megjelenés csak "paper launch" volt? 
- 

Sundesz addikt Nem rossz kis kártya lett. Arra lennék kíváncsi, hogy 780G-s alaplappal működne-e az, hogy a 4670 csak 3D-ben kapcsolna be? 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Jó vicc.
 Jó vicc.