- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Pár perc erejéig hozzám került egy Sapphire HD4670. Gyorsan be is dobtam öcsém gépében, sajnos az XP már eléggé szar és sok ramot zabál a gép. Ebben a gépben egy Gigabyte HD4850 ref hűtős, alapórajelen 12200 pontot ért el 3DMark06-ban.
A HD4670 eredménye alapórajelen 8090 3DMark06 pötty. Sajnos több tesztre nem volt időm, 9.1-es drivert raktam fel neki, az is kínszenvedés volt mire a régit leszedtem és ez normálisan működött, driverben nem állítottam semmit.
Hűtésről annyit, hogy idle-ben ez is hangtalan, mint a nagybácsi. Nah de játék alatt a kicsike is tud hangoskodni, persze sehol nincs a 4850 ref cooler-jéhez képest.
-
D.Orion
veterán
válasz
Mákosmetélt #4303 üzenetére
Asus-on Arctic Cooling hűtés van, szóval nem lehet olyan car.
Sztem is jó választás, bár én nem szeretem az Asus-t.
-
D.Orion
veterán
válasz
Taifa Díaz #4252 üzenetére
Hát te kiváló társaság lennél Kiszel Tündének ha az itt leírtakat komolyan gondoltad.
Már egy 6600GT is többet evett 70W-nál, nézd már mikor kellett arra AC S1 szintű hűtés.
-
D.Orion
veterán
Hát igazság szerint jelenleg nem légszükséglet még a HD port. Lehet, hogy Sapphire lesz belőle. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy 4650 512MB GDDR3 vagy 4670 512MB GDDR3 legyen. Az órajelek közt azért van némi különbség, de én szeretek kísérletezni: 600/700 vs. 750/1000. Jó lenne tudni, hogy milyen ramok vannak a 4650-en. Az ár különbség kb. 2K, de olyan vonzó a HD port. Igaz jelenleg még nem venném hasznát.
Szerk.: 1GB-ost nem veszek az tuti, mert lassabb ramok vannak rajta(873MHz) és egyébként sem használja ki a kártya.
-
D.Orion
veterán
Helloka!
Érdeklődni szeretnék, hogy a HD4670 gyári hűtését mire érdemes lecserélni, ha egyáltalán ez szükséges. A kiválasztott kártya egy Palit HD4670 Super, sajnos az AC S1 és Chilla kiesik, mert erős a gyanúm, hogy nem férne el. a hagyományos monitor csati miatt.
-
D.Orion
veterán
És azt gondoltátok volna, hogy ez a kártya már több, mint 20 napja megvásárolható
egyes tőlünk(talán Európától) is messzi óperencián túli helyeket? Plusz sajna akadt már némi hiba is egy tulajnál.
Mindenesetre ha ideér hazánkba, akkor én egy ilyennel csatlakozok hozzátok, hacsak ki nem adnak valami hasonló jót más gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Half-Life 2
- Androidos tablet topic
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest