Új hozzászólás Aktív témák
-
attiLANte
tag
válasz
freeapro
üzenetére
No mindegy, amúgy is csak a teljesítményfelvétel - és az egyedi hűtővel elért hőfokok - miatt szúrtam be, hátha érdekel valakit.kisza25:
"probáltam állítgatni a ventilátor fordulatot(asus smart doctorral),de egyenlőre nem vettem észre változást alapon 40fokos az én kis házamban"Ezek szerint maradt az a szokásos Asus-féle megoldás, hogy az "olcsóbb" kártyákról lespórolják a vezérlést és a ventit orvul rákötik 12V-ra.
Véletlenül nem emlékszel/nem nézted, hogy a ventilátor kerete csavarozva van a bordára vagy egyszerűen lepattintható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

No mindegy, amúgy is csak a teljesítményfelvétel - és az egyedi hűtővel elért hőfokok - miatt szúrtam be, hátha érdekel valakit.