Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Valami baja van a tápomnak
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kagyula
üzenetére
Pont 2k-val többért
/ Majdnem összevesztem a csajjal hogy bruttót akarok fizetni, nekem mindig nettóban adnak mindent
Úgy lett volna 19k, mondom most kell papír kivételesen/ +1év gar és hogy natív HDMI, DSUB van megérte, tudom hogy van átalakító, a 3850-et úgy használtam, de ez így sokkal faszább komolyan mondom
Nem türemkedik ki semmi a gép hátuljából. 2 monitor minek? 1 LCD tv és egy monitor jobb kombináció..sztem
Megnéztem 5V-on, úgy teljesen jó, valami kis surrogás hallatszik nyitott gépházból, nem zavaró, és hűt rendesen. Megmértem multimeter 12,18V-ot mutatott a gyári tüskéken, ráadásul minuszat, nem tudom hogy, jól volt rajta a mérő.
Nemcsak 1 féle low üzemmód van hanem 2.
1: gpu 165mhz, ram 250
2: gpu 300mhz, ram 500
Feszeket rivatunerrel vagy mivel lehet megnézni? Jelenleg passzívan megy , még ez a fos borda is elég neki 2D-ben. -
bejmuller
aktív tag
válasz
kagyula
üzenetére
koszi a tanacsot
amugy a gepem haza tiszta piros, es elol BMW hutomaszkot imitalo szellozonyilas van...
de ez csak veletlenul sikerult igyazt hiszem hogy az S-Video TV-Out fogja eldonteni a valasztast
a HIS-en van, az Asus-on nincs, csak HDMI, amire nekem nincs szuksegem. Van Asus-bol olyan aminel azt irja hogy HDTV-out. Az milyen kimenet?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beat Saber
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/ Majdnem összevesztem a csajjal hogy bruttót akarok fizetni, nekem mindig nettóban adnak mindent
Nem türemkedik ki semmi a gép hátuljából. 2 monitor minek? 1 LCD tv és egy monitor jobb kombináció..sztem
koszi a tanacsot
amugy a gepem haza tiszta piros, es elol BMW hutomaszkot imitalo szellozonyilas van...
de ez csak veletlenul sikerult igy