Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Maniac84
üzenetére
azt a fost@licskát meg ne vedd
én kerítettem egy pár XFX-et teszt erejéig, járt nálam 3 különböző darab
siralmasak voltak
ez sincs rossz árban
meg ez, de ettől óckodok
még ez sincs rossz árban
ettől csak a hűtése rettentene el -
kriszbon
őstag
válasz
Maniac84
üzenetére
Mint ahogy előttem írták, nehogy megvedd mert DDR2-es, és ezekre felesleges az 1GB ram. Akkor inkább (ezt) ajánlom, mert árban közel van ahhoz amit írtál, teljesítményben viszont messze előtte a kinézett kártyának. Igaz a hűtése lehet hogy hangos lesz load, de ha benézel a topikjába, ott tudsz érdeklődni róla, mert páran vettek.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Maniac84
üzenetére
Hola!
Amennyire követtem itt az eseményeket és a jobban hozzáértők hsz-eiből kivettem, én azt mondom neked, hogy ne vedd meg. Egyrészt mivel DDR2-ramos (lassú! Valainek volt egy ilyen XFX kártyához "szerencséje" itt a topikban és maradjunk annyiban, hogy nem volt jó véleménnyel róla
.) másrészt meg, hogy 1 Gb. A hozzáértők azt írták, hogy felesleges erre (vagy akár a 4650-re) az 1Gb VRAM. Ha ilyen 17k a keret, akkor keress Gigabyte, Sapphire, MSI vagy Asus HD 4670-et. Lényeg, hogy GDDR3 alá ne ad!!! Ha tudsz akkor GDDR4, de amennyire tudom az kincs és arany áron mérik
.De biztos hogy bekukkant majd jobban hozzárértő fórumos, aki esetleg jobb ajánlattal áll elő (akár PH! apróról 48xx szériából, használtan).
Én csak leírtam ami eddig innen rám ragadt
.Nekem egy MSI féle HD 4670-en van. 512 Mb GDDR3. Igaz most szervízben van, de ez ne tántorítson el egy későbbi vételtől, mert szerintem jó kis kártya
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gumi és felni topik
- Túra és kirándulás topic
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

én kerítettem egy pár XFX-et teszt erejéig, járt nálam 3 különböző darab
siralmasak voltak
.) másrészt meg, hogy 1 Gb. A hozzáértők azt írták, hogy felesleges erre (vagy akár a 4650-re) az 1Gb VRAM. Ha ilyen 17k a keret, akkor keress Gigabyte, Sapphire, MSI vagy Asus HD 4670-et. Lényeg, hogy GDDR3 alá ne ad!!! Ha tudsz akkor GDDR4, de amennyire tudom az kincs és arany áron mérik
.