Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Előbb-utóbb kiderül

-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ha iagazk, minden bizonnyal előtte kiszórják őket
Bár sztem se fedik a valóságot 100%-ig, túl szép lenne. -
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Én saját tapasztalatra hagyatkoztam
Maradjunk annyiban, jelentős különbség van fogyasztásban a 2 vga közt, a gyártók a maguk szakállára meg tudnak variálni a TDP-vel is, egyes modelleket között 10-20W különbség is lehet. 4830-ból is kidobtak olyat, amin nincs power csati se, ergo max 75W-ot ehet loadon. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Arról nem beszélve, hogy a 4670-ben azért elég jól működik a PowerPlay is, szerintem jobban mint a 3850-ben. Én annó 18K-ért vettem az Alien Computersben, a megjelenést követő napon. Akkor egy 3850 21-22K volt mindenhol. Egy 9600GT pedig 26-27K volt a legolcsóbban. Ez volt a legjobb döntés. Ma sem bántam meg.

-
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ha nem is épp a felét eszi, de majdnem:
[link]
a 3850 itt már nem lesz tendencia... túl régi ahhoz. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Egyébként a 4670-esek elég tuningosak is.
Nincs olyan játék a Crysis-en kívül, amihez ne lenne elég egy 4670. Tapasztalatból mondom. Minimum 25 játékot próbáltam ki rajta. Mindegyiket highon, és 2X vagy 4X AA-val. A Crysis-t nem bírta AA-val, anélkül elég jól ment. A GTA4 is soknak bizonyult neki highest-ben. De 1280x1024-ben high-on, és a csúszkák középen, a proci 3.5Ghz-en, 3Gb RAM-al, totál folyamatosan, és gyorsan ment, átlagosan 30-35 fps fölötti képkockaszámmal. Mind ez XP-én. Vistán nem hajlandó normális sebességet produkálni. Egyszerűen kifogy a szuszból játék közben, tele van laggal, akadozik, textúrák későn rajzolódnak ki, stb.... 
1680x1050-ben, mindent le kell venni 1-5-ös szintre, low, és mediumra kell vágni, és megint csak szépen megy. Ez nem olyan rossz azért.

-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Kb a felét eszi egy 4670 annak amit egy 3850.
-
JJános
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ez itt a ph tesztje. Mintha kicsit másképp festene. De én nem vagyok szakember, csak amatőr. Lelkes amatőr.
-
kriszbon
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Na pont ezt akartam linkelni én is
FireKeeper De meg lehet nézni a PH listát is, és az is ezt tükrözi. Tudom nem sokkal gyorsabb, meg nem annyira modern, ráadásul többet is eszik, de ha felhúzod, akkor megközelíti az alapórajeles 3870-et is(a 4670 nem)! Én nem azt mondom hogy rossz kártya, mert nagyon is jó az is
De ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy melyik kell, kevés fogyasztás, vagy egy kicsit nagyobb teljesítmény! -
válasz
Dark KillerX
üzenetére
9 hsz-el korábban már linkelték

-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Áhh, köszi szépen. Már kezdtem azt hinni, hogy meg lesz az első játék amivel problémám lesz az "ATI" vga-mal. Többet nem tudtam volna hangoztatni, hogy nekem egy játékkal sem volt problémám.
De ez hál istennek így marad, mert 2.8Ghz-en nem csinálja a piszok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
brownus
veterán
válasz
Dark KillerX
üzenetére
ok, akkor fel se teszem.... nem akarok idegroncs lenni
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Na az szép lesz. Magyarázhatom meg havernak akinek anno én raktam össze a gépét egy Asus 4850 Glaciatorral, hogy miért szaggat nála a kedvenc játéka, amit annyira vár. NFS buzi a srác.
De a GRID valami mocskosul pörög neki, pedig szegénynek még csak a 8.9-es driver van fennt, és még a patch-et sem raktam neki fel. Így is 1920-ban nyomja 4xAA-val....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Béta iOS-t használók topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nincs olyan játék a Crysis-en kívül, amihez ne lenne elég egy 4670. Tapasztalatból mondom. Minimum 25 játékot próbáltam ki rajta. Mindegyiket highon, és 2X vagy 4X AA-val. A Crysis-t nem bírta AA-val, anélkül elég jól ment. A GTA4 is soknak bizonyult neki highest-ben. De 1280x1024-ben high-on, és a csúszkák középen, a proci 3.5Ghz-en, 3Gb RAM-al, totál folyamatosan, és gyorsan ment, átlagosan 30-35 fps fölötti képkockaszámmal. Mind ez XP-én. Vistán nem hajlandó normális sebességet produkálni. Egyszerűen kifogy a szuszból játék közben, tele van laggal, akadozik, textúrák későn rajzolódnak ki, stb.... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)