- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magicrat
tag
Hát igen, sajna tudom, hogy a szűk keresztmetszet a proci.
Videókártya meg kell, mert itthon ülök, és a napi 3-4 óra álláshirdetés böngészése után kell a lövöldözés levezetőnek...
másik lehetőség még a Asus Radeon HD 3450 512MB, az olcsóbb, és akkor tudok a keretből venni még valamit, amire annyira nincs szükségem, de visszaadni a maradék pénzt nem fogják...
köszi
Mr -
Magicrat
tag
Alaplap: K7S41GX (socket A - 462)
Proci: AMD Sempron(tm) 2800+
Ram: 2048MB DDR1
500Gb és 160Gb IDE vinyók
LG DVDRwAz az alaphelyzet, hogy a videókártya még garanciális októberig, ezt anno 31e bruttóért vettem. Ennyi a keret, hogy legyen benne egy új vgakari. Ha ennyiből megoldod, hogy pci-e-s legyen a rendszert és új vgakari, ráfizetés nélkül vagy nagyon minimálisan (sajna nincs pízem erre most - lásd munkanélküliség), akkor jó...

Köszi
Magicrat -
-
Üdv,
A gyári hűtést használtam, plusz igénybe vettem a téli hideg levegőt is
ATi Tray Tools-al vagy RBE-vel lehetne szoftveresen emelni a gpu feszt, de mivel az előbbi nem támogatja a HD4600-at, és fekete képernyő fogad, ha RBE-vel átírom a bios-t, ezért nem lehet szoftveresen feszt emelni. -
tzsolesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- DJI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

HDMI kimenet kell,pont a cuda miatt kérdezem! A 9600GT-n van HDMI,vagy átalakitó? (az ati hdmi kimenet buta,rengeteg hangszabványt nem támogat,és ami fájó,még az 5.1 et se)