- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
tzsolesz #5775 üzenetére
Sok babrálás nem volt, ráment simán. A GFXChillával akadt némi gond, de a venticsati műanyagját lehúzni fél másodperc és máris felment az is.
A VNF100 igen korrektül néz ki rajta (1 2 3 4), meg jól is hűt, tuninggal <65°C
Szerintem jó hűtő, de jó áron kell kifogni, <6k. Boltban túlárazott..de hát Zalman.A karival ellettem volna, de nem szeretem a korlátokat, kell a kihívás, a tuning. A GT csak egy közbenső lépcső, nem volt jóárasított XFX 4830 még akkoriban..aztán ugye a Sapphire rendelésemet lefújták készlet híjján..nekem meg megakadt a szemem ezen a GTn..postával eljött 22ben, ennyit bőven, bőven megért. Jelenleg épp keresem az okokat, hogy miért érné meg megválnom tőle és beújítani egy ugyanilyen gyors XFX4830at 30 körül..egyelőre az Ati pártiságon kívül semmi..fogyasztás ekvivalens, tuning szintén, teljesítmény ezáltal megintcsak ugye..nehéz menet ez nekem, aki a logikus döntések híve
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest