- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
Ice_Man22
üzenetére
IcqQ hűtés van rajta, és igazából alig hallani, de hol erősödő, hol elhalkuló a hangja! Lehet, hogy a többi HIS kártya teljesen monoton, változásmentes hangot ad ki, de az enyém nem. Annyi biztos, hogy egyik este nem bírtam elaludni bekapcsolt torrentező gép mellett amíg le nem húztam a VGA ventijét (reggelre 60 fokos lett a GPU levett oldallap mellett). Ahogy leállt a venti, gond nélkül el tudtam aludni, pedig van a tápban egy 12cm-es FSP, és a procin egy 9,2cm-es Artic Cooling Freezer 7 is, de azok egyáltalán nem zavarnak.
100% GPU terhelésnél csak picit lesz hangosabb a kártya hűtése, és még így sem éri el a 8x sebességgel író DVD hangját (nem nagyon tudok mihez viszonyítani).
Az előlapi panellel leszabályozva egyelőre több órai netezés után is csak 37-38 fokos a GPU, hangja pedig egyáltalán nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Valami baja van a tápomnak
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen processzort vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest