Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen általában az Arctic-Cooling hűtők olcsóbbak mint a Zalman. Az S1 tökéletes ehhez a vga-hoz, ha zavar a batár nagy hűtő, a VF900 is lehűtené.
(#1537) EarL 007: én valahogy nem tudom elfogadni hogy csak úgy lespórolták a venti szabályzást. Ezekben 1 chip van a hőmérsékletek mérésére és a ventilátor szabályzásra. ATi kártyákon ez általában az LM63. Ha ez nincs rajta, akkor a hőmérsékletet se jelezné ki. Szerintem egyszerűen a Sapphire beállította a venti szabályzást, a többiek meg nem.
-
törölt tag
Például a nagy (és piszok drága) VF1000, vagy passzívak közül VNF100, de szerintem a Zalman hűtők nem érik meg annyira az árukat, egy AC S1 rev2 és egy 12cm-es venti sokkal olcsóbb, és sokkal jobb is, hangban, hűtésben egyaránt.
Mellesleg a Gigabyte karidon azért nem lehet szabályozni a ventit, mert ahogy az Asus és MSI úgy a Gigabyte is "lespórolta" a ventit szabályzó IC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest