- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Maniac84 #10025 üzenetére
azt a fost@licskát meg ne vedd
én kerítettem egy pár XFX-et teszt erejéig, járt nálam 3 különböző darab
siralmasak voltak
ez sincs rossz árban
meg ez, de ettől óckodok
még ez sincs rossz árban
ettől csak a hűtése rettentene el -
kriszbon
őstag
válasz
Mint ahogy előttem írták, nehogy megvedd mert DDR2-es, és ezekre felesleges az 1GB ram. Akkor inkább (ezt) ajánlom, mert árban közel van ahhoz amit írtál, teljesítményben viszont messze előtte a kinézett kártyának. Igaz a hűtése lehet hogy hangos lesz load, de ha benézel a topikjába, ott tudsz érdeklődni róla, mert páran vettek.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Hola!
Amennyire követtem itt az eseményeket és a jobban hozzáértők hsz-eiből kivettem, én azt mondom neked, hogy ne vedd meg. Egyrészt mivel DDR2-ramos (lassú! Valainek volt egy ilyen XFX kártyához "szerencséje" itt a topikban és maradjunk annyiban, hogy nem volt jó véleménnyel róla
.) másrészt meg, hogy 1 Gb. A hozzáértők azt írták, hogy felesleges erre (vagy akár a 4650-re) az 1Gb VRAM. Ha ilyen 17k a keret, akkor keress Gigabyte, Sapphire, MSI vagy Asus HD 4670-et. Lényeg, hogy GDDR3 alá ne ad!!! Ha tudsz akkor GDDR4, de amennyire tudom az kincs és arany áron mérik
.
De biztos hogy bekukkant majd jobban hozzárértő fórumos, aki esetleg jobb ajánlattal áll elő (akár PH! apróról 48xx szériából, használtan).
Én csak leírtam ami eddig innen rám ragadt
.
Nekem egy MSI féle HD 4670-en van. 512 Mb GDDR3. Igaz most szervízben van, de ez ne tántorítson el egy későbbi vételtől, mert szerintem jó kis kártya
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Mini-ITX
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iqos cigaretta
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő