- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci.weller
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #27093 üzenetére
Hát nagy nehezen össze tudok kaparni TALÁN rá pénzt... nem tudok egyszerre 2-t venni
-
marci.weller
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #27091 üzenetére
És ha nincs huzva a proci akkor elbírja?
-
marci.weller
csendes tag
válasz
marci.weller #27089 üzenetére
Amúgy az új r9 270x-es karit elfogja bírni szerintetek ez a táp? Hipro 400W (kari elv. 175-t fogyaszt max, tesztekben 200W-ot terhelve)+ 1 hdd és 1 intel quad core q6600
-
marci.weller
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #27058 üzenetére
Sziasztok!
Lepasztáztam a 6790-es videókártyámat de még mindig forró és pöttyöz! Így, hibásan még eltudom adni valahol, vagy dobhatom ki ha vettem újat ?
-
-
marci.weller
csendes tag
Sziasztok!
Egy fontos dologban kérném a segítségeteket! :
Van egy sapphire 6790 gddr5-ös videókártyám, amivel próbáltam elinditani a béta verzióju state of decay bétáját törtben pc-n. Hát tele volt zöld pöttyökkel + nem tudtam kezelni úgyhogy, töröltem... De ezután elindítottam starcraft 2-t és abban is megjelentek a zöld pöttyök majd következő nap a windows inditásánál a windows logo körül... Ebből le tudtam következtetni, hogy nem vírus Eme indítás óta folyamatosan 50 fokon van a videókártya üresjáratban(!) Játék közben pedig 70-75 de elöször 80fok volt.. Pedig csak assassin's Creed revelationsal játszottam ami eddig nem is terhelte most meg, be is akadt néha 1 fél pillanatra. Nem tudnátok segíteni mi lehet a hiba?(Azóta több játékban és a háttérképen is megjelentek ezek a zöld pöttyök, és mintha csökkent volna a teljesítménye is a karinak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1 humoros
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest