Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Darko_addict #26571 üzenetére
Ex-AMD-sként mondom, AMD-t sem éri meg venni.
A GB hűtések egyébként nagyon jók, ha megfelelően szellőzik a ház, nincs a nem kifúvókkal sem gond, a kifúvók ráadásul roppant zajosak. Nekem egy "gagyi" Tacens Signumban sem volt gondom velük.
Nekem volt 2 ventis GB karim, (Windforce 2), 1 ventis is, egyik sem fújta ki a meleget, mégsem melegedett túl egyik sem, sem pedig bármi más a házban, ráadásul 70%-ig hallani sem nagyon lehetett őket (Ninja 3 mellett, és 1 ventis + tápventi házban). Igaz, nV 560-ról és 440-ről van szó, de a driverekkel sem volt probléma. Ilyen szempontból (hardveres minőség) szintén GB-ot ajánlom, "színtől" függetlenül.
zozoz1: Ilyen hűtés volt a Sapphire HD4870-emen, hallkan, és a kifúvós megoldásoknál 8-9°Ckal hűvösebben üzemelt terhelés alatt.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Darko_addict #26582 üzenetére
Ja meg az ilyen se csapjon be. Ilyen van a fiamnak.
Zártnak tűnik de nem az. Ami átfújja annak értelemszerűen a venti a zárt ház végén van. Ennek középen és a látszat ellenére nem is teljesen zárt. A hő 70% házon belülre megy. Megkockáztatom talán ez a legrosszabb rendszer... Tapasztalom a fiamnál...
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Darko_addict #26579 üzenetére
Hogy állapítsd meg? Látni a kiképzésén....
Ez van nekem most.....
Ez kifúj....Ez meg csak befűti a házat.... és a 3 venti miatt hangos is... volt ilyen kiképzésű karim. Meg is bántam...
Amúgy tényleg az volt a tapasztalat hogy a három venti csak keverte a házon belül a forró levegőt, amit a kártya maga csinált maga körül. Ez jól kihatott az alaplapra is meg mindenre. Még úgy is hogy szellős házam van.
A zárt hűtőházú kifújós a pc házon belül nem termel hőt, mert azt kifújja. Így mindig hideg levegőt tud beszívni. Amúgy pont a zárt hűtésrendszere miatt nagyon hatásos a hűtés. A venti átfújja az egész lapon a levegőt.
Ezt úgy képzeld el mint mikor te egy alagútban vagy. Mindig huzatos és hűvös. -
zozoz1
aktív tag
válasz
Darko_addict #26575 üzenetére
Ha rám hallgatsz (nem muszáj) akkor olyan karit veszel ami kifújja a meleget hátul és nem a házba nyomja. Nekem is volt olyan ami 3 ventis volt, de megfőzte a házat. Ráadásul a 3 venti a benti meleget tök jól keverte tovább magában. Eddig 2 karim volt ami benyomja a hőt és 2 ami kifújja. Nincs összehasonlítási alap annyival jobb ami kifúj. Igaz 1 venti dolgozik ami kifújja hátúl, de az mindig hideget szív be és nem keveri bent csak a forró levegőt. Ráadásul 3 ventivel....
A mostani ASUS OC karim is kifúj, és iszonyú jó a hűtése.....Ja mielőtt szóba kerülne hogy jól szellőző ház kell, hát nekem az van. Thermaltake armor 8000 szerver ház.
Nézd meg a neten. 3x12cm elöl és 2x10cm venti dolgozik hátúl benne. ja bocs még oldalra beraktam egy 12 Noctua-t. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Ha már veszel akkor ne Gigát, mert ha visszaolvasol nem a legjobbak.
-
fer
őstag
válasz
Érdemes, de túl sokat kár adni érte, mondjuk 33K szerintem sok érte, meg a 32 is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest