Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloss
őstag
Szerintem az, hogy nem a "halkabb" bios van benne, még nem jelenti azt, hogy ugyan arról a sorozatról van szó.
Én úgy tudom, az utóbb kijött sorozatok verziószám a rev 2.1 lett. Kíváncsi vagyok, aki hibásat kapott, milyen verzió számmal rendelkezik?
Én tavaly év végén vettem, akitől vettem, felhívta a figyelmem, hogy ez újabb verzió, már lehet a bios is újabb. A bios maradt a régi, de szerencsére nekem nincs fekete képernyő. Eddig. Kopp-kopp -
Abu85
HÁZIGAZDA
A Gigabyte az AMD-nek eleve nem kiemelt partnere, vagyis olyan alkatrészt választ a termékre, amilyet akar. Ezzel az AMD nem tud mit kezdeni. Nekik kell megoldani. Az AMD-nek a fő és kiemelt partnerekre van hatásköre, ők csak a Certified Components listából állíthatják össze a kártyákat.
Az aktuális partnerek státusz szerint:Főpartnerek (zárójelben kiegészítettem, hogy a név kiket takar):
PC Partner (Sapphire)
TUL Corp. (PowerColor és VTX3D)
PINE Tech. (XFX)
Hightech Corp. (HIS)
Diamond MultimediaKiemelt partnerek (őket is szabályok kötik, de nincs rendelési kötelezettségük, mondjuk drágábban is kapják meg az árút, de ez legyen az ő bajuk):
Asus
MSI
Club 3D
VisiontekIdáig terjed az AMD hatásköre. Más, egy referenciamodellel nem rendelkező termékek esetében úgy barmol, ahogy akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged