Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDy0219
tag
válasz
Vasinger! #4189 üzenetére
Egy másik topicban lsc írta, hogy van új BIOS, ami segíthet a bajon, ehhez kapcsolódóan írtam a hsz.-omat, de ha ezt elolvasod, akkor láthatod, hogy már megvásárláskor a legutolsó bios volt a vga-n, viszont nem említettem, hogy raktam volna rá biost.
Lényeg, hogy a probléma fent áll és, ha valóban memóriahibás a széria, akkor egy sima szoftver javításban nem bízom, ami megoldás lenne az a memória csere, de így csak a garanciáztatás marad. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Vasinger! #4189 üzenetére
Oké, de milyen hosszú távon, mert van rá 3 év gari, ha 3 év alatt nem szál el akkor szerintem utána se fog, meg azért 3 év múlva szerintem új karink lesz. (de értem, hogy mit mondasz csak én ezt nem feltételezem a gigáról. szerint nem olyan drasztikus az a fesz. emelés)
hát igen ebben igazad van én sem értem, bár ha azért emelték meg, mert annyival jobban melegednek a memóriák akkor viszont nem kis fesz emelésről beszélünk (és itt most saját magam cáfolom meg
). meg kéne nézni, hogy ha lejjebb vesszük a fordulatot akkor jobban melegszik-e, mert ha nem akkor csak a biztonság kedvéért emelték fel és akkor mégis csak kicsit emeltek azon a feszen.
(#4191) rocket: ez érdekes tényleg, de engem most csak az foglalkoztat, hogy végre Crysis-ozhatok és én nem látok játékokban akkora teljesítmény csökkenést.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest