- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
"Ahogy mondod. A cégnek kell kaparnia az ügyben, nem nekem. Vagy most nekem kéne nekiállnom forrasztgatni és programozni?"
Nem tud a problemarol mert PH-n irogatsz rola, akkor hogy kaparjon?
Egyik ceg se mondta, hogy forrasztgassal, es programozzal."Ablak. Hülye kérdésre, hülye válasz. Mondjuk onnan, hogy hallott valahonnan valami információt....."
Radio1-ben hallottam, hogy az AMD, a magyar neven ASZPSZ (Alaplapgyartok Szakszervezetenek Problemamegoldo Szervezete), meg a NASA mar tud informaciokat, de titkositottak 2020-ig, igy a WikiLeaks az utolso remeny, megtudjuk mi all a hatterben, de valoszinu, hogy a nap allasanak, UFO-knak es a PCB 6. retegenek koze van a problemahoz.
"Van akinek nincs ennyi ideje, ezért írtam ide."
Amit ma ide irtal abbol 3 cegnek is leirhattad volna a problemat reszletesen.
Exit.
#3143:Sajnos ez nem lekezelo modor (bar csak az lenne), hanem ilyen szintre sikerult nehanyaknak sullyeszteni a topikot a gyerekes nyafogassukkal, es azzal olve tett kezzel varjak megoldodjon a problemajuk.
"Egy fórumon ne várj már mindenkitől egyforma ismeretet és felkészültséget."
Nem varok semmi ilyet, de ha mar segiteni probalnak az emberek akkor a kerdeskre megfelelo valaszokat kene adni.
Velem is volt ebben a topikban (meg elnezve a hozzaszolasokat nem en vagyok az egyetlen), hogy fel napig probaltam segiteni valakinek, aki egyszer nem volt kepes a konkret kerdesekre valaszolni, fel nap utan meguntam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest