Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Ekkora ugrálást hangerőben is észlelnél, ha a cpu hűtő hangos, akkor levett házoldalnál hallgatva meg lehetne különböztetni a hangokat. Azért mondom ezt, mert 35% körül már van csendben észlelhető hangja, 50% körül pedig már tv mellett is hallani.
(#22182) kisza25: Reméljük, ezzel több szerencséd lesz. Mindenesetre turbógyerek biztos megdícsér, mert nem Gigát vettél.
-
aleister
veterán
"ég világon semmi harag nincs, nem olyan hangvételű az írásom, nehogy megforduljon bárkinek a fejében"
Félre ne érts, szerintem sincs benne semmi "rossz". Arról van mindössze szó, hogy Turbolada II kollága a GB-ben látja az antikrisztus földi megtestesülését, és elég kemény negatív kampányt csinál itt. Nem tudom mióta követed a topic életét, én kb 2 hete vagyok 6870 tulaj, de még így is feltűnt az 'áldásos' tevékenysége.
-
csucsbicep
nagyúr
En is azt mondom, hogy rosszul mer csak, mert 4900-on felszallna a vga, ki a foglalatbol.
Tobbiek: Szerintem folos ez a vita. Olyan vga szeria nincs, amiben csak hibatlan darabok vannak. Meg az sem mindegy, hogy milyen kornyezetbe kerulnek majd be. Mindenkinek mas gyartok jonnek be es, ha vkinel elromlik egy vagy akar tobbtermek ugyanattol a gyartotol, akkor eleg nehez meggyozni, hogy megegyszer vegyen olyat. Inkabb vasaroljunk megbizhato helyen, ahol gyorsan es megbizhatoan garanciaztatnak. Plusz lehetoleg helyileg, ne kelljen postazni, meg ha gond van szemelyesen fel lehet venni a kapcsolatot. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest