Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Ekkora ugrálást hangerőben is észlelnél, ha a cpu hűtő hangos, akkor levett házoldalnál hallgatva meg lehetne különböztetni a hangokat. Azért mondom ezt, mert 35% körül már van csendben észlelhető hangja, 50% körül pedig már tv mellett is hallani.
(#22182) kisza25: Reméljük, ezzel több szerencséd lesz. Mindenesetre turbógyerek biztos megdícsér, mert nem Gigát vettél.

-
aleister
veterán
"ég világon semmi harag nincs, nem olyan hangvételű az írásom, nehogy megforduljon bárkinek a fejében"
Félre ne érts, szerintem sincs benne semmi "rossz". Arról van mindössze szó, hogy Turbolada II kollága a GB-ben látja az antikrisztus földi megtestesülését, és elég kemény negatív kampányt csinál itt. Nem tudom mióta követed a topic életét, én kb 2 hete vagyok 6870 tulaj, de még így is feltűnt az 'áldásos' tevékenysége.
-
DanielXXXV
nagyúr
En is azt mondom, hogy rosszul mer csak, mert 4900-on felszallna a vga, ki a foglalatbol.
Tobbiek: Szerintem folos ez a vita. Olyan vga szeria nincs, amiben csak hibatlan darabok vannak. Meg az sem mindegy, hogy milyen kornyezetbe kerulnek majd be. Mindenkinek mas gyartok jonnek be es, ha vkinel elromlik egy vagy akar tobbtermek ugyanattol a gyartotol, akkor eleg nehez meggyozni, hogy megegyszer vegyen olyat. Inkabb vasaroljunk megbizhato helyen, ahol gyorsan es megbizhatoan garanciaztatnak. Plusz lehetoleg helyileg, ne kelljen postazni, meg ha gond van szemelyesen fel lehet venni a kapcsolatot. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- LED világítás a lakásban
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megette az internet felét az AI?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- További aktív témák...
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Magyar bolti GARIS!
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de valószínűleg a 4900 is hibás, mert annyival már nem lenne olyan gondod hogy nem hallod a ventit