- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
válasz
janika24 #20184 üzenetére
Ha korrekt az eladó és esetleg még tesztgaranciát is biztosít, akkor mindenképp jó vétel lehet a Gigabyte.
Nekem most a "jó működő" kártyámmal semmi problémám nincs. A játékok teljesen szuperül futnak rajta full grafikán.Szerk: ha új akkor nagy valószínűséggel találkozhatsz ilyen hibajelenséggel: [link]
Viszont akkor gondolom itt nincs "3 nap cseregarancia" így ha visszaküldik a Gigának a kártyát akkor az ~1.5 hónap.
-
zoleeno1
veterán
válasz
janika24 #20184 üzenetére
ja bocs, félre értettem
Gari van még rá? Személyesen veszed át, tesztelni van lehetőség előtte? Mert szerintem giga mostanában pont az a gyártó, amit ha veszel, akkor használtan érdemesebb mint újonnan, ha van rá gari és korrekt az eladó! Mert ha gond lenne vele valszeg már kijött volna rajta. Előzetes teszt nélkül, utánvéttel vagy akárhogyan én nem merném megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest