- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
janika24
üzenetére
Én is azt hallottam róla, amit az előttem lévő zoleeno1 írt. Sok lett a vram hibás, de ha jól tudom, akkor a giga HD6850-nél is ez van. Nekem nincs ezzel tapasztalatom, de számomra kicsit illúzió romboló, hogy egy ekkora gyártó mint a gigabyte, ilyen kártyát adott ki...
Viszont a lapjaival elégedett vagyok eddig
. Közel 5-6 éve csak gigabyte alaplapot hajtok
.#20186 bundaska: én annyira nem félek a használt dolgoktól...sőt ha tehetem csak azt veszem, mert viszonylag sokat lehet spórolni...azonban ha nem is 100%-os a HD6870-en, akkor nagy valószínűséggel még gyártói gari van rajta, igaz macerás az intézése, de ha összejön és tényleg sz@r, akkor cserélik egy újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Közel 5-6 éve csak gigabyte alaplapot hajtok
.
Nagyon sok volt gyári, Vram hibás. Remélhetőleg szerencséd lesz.