Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
miresz
üzenetére
Na még egyszer leírom neked nem akarok vitát, de a cicergő és magas frekis sípoló hangot nem a memóriák adják ki, hanem a különböző tekercsek, kondik.
Leggyakrabban a tápoknál figyelhető meg ez a jelenség, de az alaplap és a videokártya vrm-es része is adhat ki ilyen hangot, főleg terhelésnél jön elő.
Lehet te úgy hallod, hogy a VGA memóriája felől jön a hang, de nem onnan jön. -
válasz
miresz
üzenetére
Érdekes módon ismerősi körömben elég sok Gigabyte kártya van, egyiknek sincs baj, pedig van ott HD2600-tól kezdve 6950-esig minden. Jelenle4g van nálam egy Gigabyte alaplap, azzal sincs gond, szóval vagy kifogom a jó dolgokat, vagy csak nem is olyan nagy itt a probléma mint sokan állítjátok Nekem pár éve pedig a Sapphire adta fel a harcot, attól még nem írtam hogy milyen sz@r, amit a fórumtárs korábban említett.
#18232 Zsotyek: Olvasd el még egyszer, nem erről volt szó. Attól a teória lehet hogy igaz, de ugye ez csak sejtés.
-
Zsotyek
tag
válasz
miresz
üzenetére
Üdv mindenkinek így karácsony után. Köszönöm mindenkinek, hogy megosztotta a tapasztalatait velem. Akkor szerintem attól, hogy használtan vettem a Sapphire kártyámat, de nincs vele gond nem is törekszem a Giga kártyára, hogy lecseréljem.
Ezzel a karival nyomtam a hétvégén a Farcray-t és más hasonló játékokat, COD, Medál Of Honor és még pár FPS-t, valamint Tomb Raidert és semmi gond nem volt vele.Legfeljebb szerzek rá egy jobb fajta csendesebb 3 ventilátoros hűtést. Vagy veszek valakitől egy rossz giga Kártyát és annak a hűtését átrakom rá ha ez megoldható. Ebben valami ötlet, tanács?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest