- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veector
senior tag
-
yakuza.tora
addikt
válasz
.zSoLTi. #7436 üzenetére
Sajnos az elég rossz választás volt. A ráírt teljesítmény elég megtévesztő...
Én ezzel az FSP-vel tolom. Nem olcsó, de a legújabb fejlesztés és jó a hatásfoka.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
.zSoLTi. #7433 üzenetére
Nem akarok bunkó lenni, de az egy ipari hulladék!
Én a magam részéről semmit sem bíznék rá, de egy tuningolt gépet meg pláne nem.
Ha nem hiszed, érdeklődj ebben a topikban! Írd be a konfigodat és azt, hogy milyen beállításokon használod. Ők majd ajánlanak neked olyan tápot, ami biztonságban kiszolgálja a gépedet, s nem kell félni, hogy túlfesszel kinyírja az egész konfigot!Jótanács: Töltsd ki az adatlapodnál a cuccok részt!
-
zolisx4
őstag
válasz
.zSoLTi. #7426 üzenetére
Hát nem kérdezel könnyűt minden vga ha ugyan az is gyártotta más és más paraméterekkel rendelkezik, van olyan vga amin többet ,és van ami kevesebbet bir ,a tiéd pont a kevesebbet tud ,minden kicsikart teljesítmény ingyen +,,, a fesz emeléssel én nem nagyon szórakoznák ,vagy ha mindenképpen feszt akarsz emelni akkor csak óvatosan nagyon ,számokat nem mondok mert akkor azt fogod mondani hogy én azt montam hogy ennyi meg annyi
yakuza.tora
kicsit sok nak tűnik miért nem csinálod te meg magdnak azt a hűtőbordát?? nem olyan nagy dolog az ,és akkor mindjárt dobhatnád is rá a hűtést?? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
zolisx4
őstag
válasz
.zSoLTi. #7370 üzenetére
[link]
itt megtalálod a biost ami kell a vga hoz és a programot is amivel lehet cserélni,club3dre csak a saját biosa jó úgy mint a többire is csak a sajátját lehet felrakni,club3d nem ismerem a google a barátodszerintem ott megtalálod hogy neki mennyire kell vissza venni az órajelet a gpu nál,először azt nézd meg mielőtt a bioshoz fognál
De ha nem okoz gondot hogy 500MHz en megy én nem kisérleteznék vele -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
.zSoLTi. #7240 üzenetére
Én is tapasztaltam ezt, de a MASS EFFECT 2-ben is, mondjuk annyira nem észrevehető, ha nem figyelem direkt azt. Főleg akkor lehet észrevenni, ha futok és "bámulom" közben a plafont, pl a Normandián, vagy páncél csere közben, ha forgatom a karaktert, akkor is ott az "akadás". :s
Kíváncsi lennék, hogy ez mitől lehet
és persze, hogy esetleg ez valami szoftveres buziság, meg hogy ki lehet-e javítani...
-
Dyingsoul
veterán
válasz
.zSoLTi. #7039 üzenetére
Jah még annyit tennék hozzá, hogy nekem is volt problémám a CCC-vel, pár hsz-el feljebb olvasd el amit írtam. (röviden amugy annyi, hogy nem települt nekem a 10.1, ezért Device M-ben telepitettem megadva a helyet, ezután sem települt a CCC, majd a VGA-hoz kapott CD-ről telepitettem és sikeresen 10.1-es CCC-m lett
)
-
-
HSM
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest