- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
old gray #728 üzenetére
[link] igen erre, itt van még néhány tipp, ezenkívűl nem árt ha a registry is rendben van, illetve lehet találni ezenfelül programokat(GAME XP, még ezt nem próbáltam de állítólag jó) amik ezt azt javítanak(pl cache optimalizáció), hangot ne kapcsold ki mert kell a játékhoz, a defragmentálást meg perfect diskkel, speed disk-kel
mind1 lényeg sok kicsi sokra megy ha mindent megcsinálsz javulhat a játékélmény, akinek gyengébb gépe van, annak érdemes ilyesmikkel próbálkozni, kitolhatja a gépe élettartamát, mellesleg megismer pár alapvető dolgot
google-be be kell írni h xp optimalization, egyébként aki core i7-nel nyomja annak szinte mind1, aki viszont p4-gyel az leesik a székről h mennyit gyorsult(mondom húgom SD ramos gépén jobban fut az XP mint nálam a win7 érzésre)
-
HSM
félisten
válasz
old gray #728 üzenetére
Jaja, ezt kihagytam.
De komolyabb gépen tényleg alig gyorsít valamicskét... (bár én csak régebben próbálkoztam, inkább kevesebb, min több sikerrel)
"Én ha annyira komolyan venném a tuningot, a hálókártyától kezde az usb-n keresztül a hangig/stb. mindent letiltanék."
Naja, de akkor hol marad a használhatóság? Én megmondom az őszintét,nem szoktam ilyesmikkel babrálni... Úgyse a game a fő dolga a gépemnek... Ha meg az elért eredmény nem tükrözi a valós használhatóságot, akkor ugyan mi értelme? Én így állok hozzá...
Ez amúgy kb. olyan, hogyha letiltom az I7-es 2 magját, és a HT-t, és így húzom fel a végtelenségig, akkor jelentősen magasabb memóriakezelési értékeket lehet mérni, akár azonos órajelen is, mivel kevesebbet kell szinkronizálni a magoknak egymás között, valamint több a szabad L3... De van értelme? Semmi....
(Hacsak nem arra vagy kíváncsi, mennyi lenne a max, ami a memóriának a csövön kifér...
De még arra se az igazi...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Milyen széket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest