Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz BullZeye #3198 üzenetére

Azt ne felejtsd el, hogy Crysis-ben elég sokat lassul DX10-ben... Próbáld ki DX9-ben, úgy hogy megy a Win7-en... ;) Látványban én nem láttam észrevehető diffit... :U Amúgy elvileg jobbklikk az exe-jén, és ott lehet választani a DX9 módodt, vagy parancsikon-szerkesztéssel. :K

(#3214) syC: Referencia nyák, nem referencia hűtés. ;)

(#3206) syC: nekem egy elsőszériás Asus van, az 880-900 között ér véget, éppen milyen napja van.... :D 1,4V-on megy szűk 950Mhz-et, jól felhúzott ventivel... XD

Viszont nem ér túl sokat 900-ra húzni pl, mondjuk ha bírná 950-1000 között, már érdemes lenne, de még alapon is elég meleg a VRM a karin, a hűtő többi része pedig bírná...
    Én mondjuk 800/3600Mhz-en hajtom, 1,2V-on... Halkabb, sokkal hűvösebb, és kevesebbet fogyaszt. ;)

• tdd587

őstag

válasz BullZeye #3198 üzenetére

Én is win7 alatt vagyok, DX10, 32bit (64bit alatt nem megy az 5.1) az erdőben 20fps-re szokott beállni kb. Gondolkodtam rajta, hogy hol tudok lecsippenteni belőle és a felbontásból lehetne (1920x1200 helyett 1920x1080), de ez a nyamvadt CCC nem engedi beállítani, hogy ne húzza szét a képet. A 9.7-esben mintha azt olvastam volna, hogy fél év megfeszített (?) munkája után végre visszarakták ezt az opciót. Ja és gyorsul is valamit elvileg, pont a Crysis-t mérték. Este kiderül.

Aztán motion blur és shadows visszavesz high-ra, a többiből nem akarok engedni. A noAA szerintem maradni fog, mert egyrészt nem szeretem a homályt, másrészt meg 512-es a kártyám, ami huresz.

Közben az is eszembe jutott, hogy 25e forint elköltését úgy is megoldhatnám, hogy veszek mellé CF-be még egy 4870-es kártyát, semmint eladom ezt bagóért és veszek egy 4890-est méregdrágán. Akkor csak hasítana rendesen...

Szerk:

Landon: úgy látom, hogy lenyomtam a warhead-et, semmi különös látvány. Most meg felraktam az eredetit és újra meg újra megállok gyönyörködni a tájban. Azt elismerem, hogy a warheadben szebbek a robbanások, de kb. ennyi.

BullZeye: Nekem is így van, mióta megvan a kártya. Csak akkor észrevehető, amikor elindítok egy DXVA képes filmet, mert akkor az UVD órajelek miatt visszaállítja a memória órajelét és ugrik egyet a kép, amúgy nem vészes.

De én már annyira környezettudatos lettem, hogy vettem egy mini lapotopot letölteni (17W, ugye-ugye...), nem pedig quad meg minden (150W...).

Új hozzászólás Aktív témák