- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BullZeye #3198 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy Crysis-ben elég sokat lassul DX10-ben... Próbáld ki DX9-ben, úgy hogy megy a Win7-en...
Látványban én nem láttam észrevehető diffit...
Amúgy elvileg jobbklikk az exe-jén, és ott lehet választani a DX9 módodt, vagy parancsikon-szerkesztéssel.
(#3214) syC: Referencia nyák, nem referencia hűtés.
(#3206) syC: nekem egy elsőszériás Asus van, az 880-900 között ér véget, éppen milyen napja van....
1,4V-on megy szűk 950Mhz-et, jól felhúzott ventivel... XD
Viszont nem ér túl sokat 900-ra húzni pl, mondjuk ha bírná 950-1000 között, már érdemes lenne, de még alapon is elég meleg a VRM a karin, a hűtő többi része pedig bírná...
Én mondjuk 800/3600Mhz-en hajtom, 1,2V-on... Halkabb, sokkal hűvösebb, és kevesebbet fogyaszt. -
tdd587
őstag
válasz
BullZeye #3198 üzenetére
Én is win7 alatt vagyok, DX10, 32bit (64bit alatt nem megy az 5.1) az erdőben 20fps-re szokott beállni kb. Gondolkodtam rajta, hogy hol tudok lecsippenteni belőle és a felbontásból lehetne (1920x1200 helyett 1920x1080), de ez a nyamvadt CCC nem engedi beállítani, hogy ne húzza szét a képet. A 9.7-esben mintha azt olvastam volna, hogy fél év megfeszített (?) munkája után végre visszarakták ezt az opciót. Ja és gyorsul is valamit elvileg, pont a Crysis-t mérték. Este kiderül.
Aztán motion blur és shadows visszavesz high-ra, a többiből nem akarok engedni. A noAA szerintem maradni fog, mert egyrészt nem szeretem a homályt, másrészt meg 512-es a kártyám, ami huresz.
Közben az is eszembe jutott, hogy 25e forint elköltését úgy is megoldhatnám, hogy veszek mellé CF-be még egy 4870-es kártyát, semmint eladom ezt bagóért és veszek egy 4890-est méregdrágán. Akkor csak hasítana rendesen...
Szerk:
Landon: úgy látom, hogy lenyomtam a warhead-et, semmi különös látvány. Most meg felraktam az eredetit és újra meg újra megállok gyönyörködni a tájban. Azt elismerem, hogy a warheadben szebbek a robbanások, de kb. ennyi.
BullZeye: Nekem is így van, mióta megvan a kártya. Csak akkor észrevehető, amikor elindítok egy DXVA képes filmet, mert akkor az UVD órajelek miatt visszaállítja a memória órajelét és ugrik egyet a kép, amúgy nem vészes.
De én már annyira környezettudatos lettem, hogy vettem egy mini lapotopot letölteni (17W, ugye-ugye...), nem pedig quad meg minden (150W...).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest