Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy Crysis-ben elég sokat lassul DX10-ben... Próbáld ki DX9-ben, úgy hogy megy a Win7-en...
Látványban én nem láttam észrevehető diffit...
Amúgy elvileg jobbklikk az exe-jén, és ott lehet választani a DX9 módodt, vagy parancsikon-szerkesztéssel. 
(#3214) syC: Referencia nyák, nem referencia hűtés.

(#3206) syC: nekem egy elsőszériás Asus van, az 880-900 között ér véget, éppen milyen napja van....
1,4V-on megy szűk 950Mhz-et, jól felhúzott ventivel... XDViszont nem ér túl sokat 900-ra húzni pl, mondjuk ha bírná 950-1000 között, már érdemes lenne, de még alapon is elég meleg a VRM a karin, a hűtő többi része pedig bírná...
Én mondjuk 800/3600Mhz-en hajtom, 1,2V-on... Halkabb, sokkal hűvösebb, és kevesebbet fogyaszt.
-
tdd587
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
Én is win7 alatt vagyok, DX10, 32bit (64bit alatt nem megy az 5.1) az erdőben 20fps-re szokott beállni kb. Gondolkodtam rajta, hogy hol tudok lecsippenteni belőle és a felbontásból lehetne (1920x1200 helyett 1920x1080), de ez a nyamvadt CCC nem engedi beállítani, hogy ne húzza szét a képet. A 9.7-esben mintha azt olvastam volna, hogy fél év megfeszített (?) munkája után végre visszarakták ezt az opciót. Ja és gyorsul is valamit elvileg, pont a Crysis-t mérték. Este kiderül.
Aztán motion blur és shadows visszavesz high-ra, a többiből nem akarok engedni. A noAA szerintem maradni fog, mert egyrészt nem szeretem a homályt, másrészt meg 512-es a kártyám, ami huresz.
Közben az is eszembe jutott, hogy 25e forint elköltését úgy is megoldhatnám, hogy veszek mellé CF-be még egy 4870-es kártyát, semmint eladom ezt bagóért és veszek egy 4890-est méregdrágán. Akkor csak hasítana rendesen...
Szerk:
Landon: úgy látom, hogy lenyomtam a warhead-et, semmi különös látvány. Most meg felraktam az eredetit és újra meg újra megállok gyönyörködni a tájban. Azt elismerem, hogy a warheadben szebbek a robbanások, de kb. ennyi.
BullZeye: Nekem is így van, mióta megvan a kártya. Csak akkor észrevehető, amikor elindítok egy DXVA képes filmet, mert akkor az UVD órajelek miatt visszaállítja a memória órajelét és ugrik egyet a kép, amúgy nem vészes.
De én már annyira környezettudatos lettem, hogy vettem egy mini lapotopot letölteni (17W, ugye-ugye...), nem pedig quad meg minden (150W...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Látványban én nem láttam észrevehető diffit...
Amúgy elvileg jobbklikk az exe-jén, és ott lehet választani a DX9 módodt, vagy parancsikon-szerkesztéssel. 
1,4V-on megy szűk 950Mhz-et, jól felhúzott ventivel... XD